&noscript=1 />

Naamstickers op Ikea stoeltje 

Vrijstaand gesneden tekst om op bijvoorbeeld IKEA stoeltje te plakken. Net of het geschilderd is.

PlakHet maakt elke sticker op bestelling. Door het formulier  in te vullen, kan je de naamsticker helemaal naar jouw wens maken. Je kan zelf een kleur kiezen.
Formaat sticker 17 cm hoog en 20 cm breed.

Waar wordt een PlakHet sticker van gemaakt?

Deze naamsticker wordt gemaakt van zelfklevend vinyl (folie) van hoge kwaliteit en is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De naamursticker wordt contour gesneden, wat betekent dat alles wat wit is op bovenstaand voorbeeld straks jouw ondergrond is

Is het opplakken van naamstickers echt zo makkelijk?

Het aanbrengen van naamstickers is eenvoudig. Wij kunnen ons voorstellen dat je je afvraagt – misschien omdat je denkt twee linkerhanden te hebben – of jij dit ook kan. Bij elke bestelling sturen wij een stap-voor-staphandleiding mee, waarop precies uitgelegd wordt hoe je de naamsticker kan aanbrengen. Mocht je het liever uitbesteden, dan doen we het graag voor je, hiervoor bestel je het stoeltje er dan bij.

Iets unieks…

StormIT heeft de productie van jouw naamsticker in eigen handen.

Lettertype & Kleuren

De site wordt nog aangevuld met meer letters, cijfer en leestekens. Van diverse lettertypes. Een selectie uit de mogelijkheden is:

Lettertype & Kleuren

Staat de sticker die u zoekt (nog) niet op onze website? neem dan contact met ons op!

 

Ondersteuning

Vanzelfsprekend krijgt u van ons volledige ondersteuning. Mocht er tijdens het bevestigen van de stickers toch iets misgaan, stuur ons dan gerust een mailtje. Wij zorgen namelijk altijd voor een gepaste oplossing.

Levertijd: ca. 3-5 werkdagen.