&noscript=1 />
1

De Geboortestoel Boerderij is een leuk cadeau om te geven. Op de Geboortestoel Boerderij staat een leuke olifant en je kan tevens ook nog een naam en-of een geboortedatum eraan toevoegen.
Welke kind wil dat nou niet? De Kinderstoel krijgt aan de voorkant van de rugleuning een naam en een olifant met eventuele olifant op de zitting. Het kinderstoeltje is voor kinderen van 1 jaar tot maximaal 8 jaar. Het is een stevig stoeltje.

  • Elke kleur voor opdruk is mogelijk. Zodat het beter in je woon- of kinderkamer past of je een kleur leuk vind.
  • Neem contact op met klantenservice@plakhet.nl indien u een ander figuur wenst.

Kenmerken van de Geboortestoel boerderij:

We hebben voor de kinderstoeltjes een nieuw ontwerpje. Ze zien er nog steeds hetzelfde uit als voorheen, alleen is de rugleuning nu wat groter.

Breedte: 28 cm
Diepte: 29 cm
Hoogte: 55 cm
Zitbreedte: 28 cm
Zitdiepte: 26 cm
Zithoogte: 29 cm

*Om schade tijdens transport te voorkomen wordt het naam stoeltje ongemonteerd verzonden. Het stoeltje is door iedereen eenvoudig in elkaar te zetten met de meegeleverde instructie

Andere leuke stoeltjes met naamsvermelding die u zelf kunt ontwerpen.

Uiteraard zijn er nog veel meer leuke stoeltjes met naam te bestellen. PlakHet heeft het grootste assortiment stoeltjes en de keuze is dan ook enorm. Wil je bijvoorbeeld het stoeltje graag zelf ontwerpen dan kun je een mailtje sturen naar klantenservice@plakhet.nl en we maken samen een mooi ontwerp voor het stoeltje.

Combineer je stoeltje met een kraamcadeautje met naam!

Mocht je een leuk stoeltje uitgezocht hebben en wil je dit graag aanvullen met nog een ander leuk cadeau met naam dan hebben wij een prachtige pagina met allerlei leuke cadeautjes die je kunt voorzien van de naam van het kindje. De pagina waar je deze leuke cadeautje vindt is “Rompertjes”, “Slabbetjes”.“Raamstickers”.

Een selectie uit de mogelijke lettertypes en kleuren zijn:
Lettertype & Kleuren

Onze kwaliteit

De gepersonaliseerde producten van Plak het worden pas gemaakt nadat je ze hebt besteld. Omdat we zelf produceren zijn bij ons de lijnen kort en de kosten laag. We ontwerpen, controleren, produceren en verzenden alles zelf. Plak het biedt de hoogste kwaliteit door een team van gedreven specialisten.

Ondersteuning

Mocht je een andere afmeting wensen, een andere kleur opdruk of vragen hebben, mail ons dan.

Wil je nog meer inspiratie opdoen voor mooie gepersonaliseerde cadeau’s, raamcirkels, naamborden,  muur- of raamstickers van PlakHet:
Neem eens een kijkje op onze Facebookpagina, Instagram of Pinterest

Op alle ontwerpen en foto’s van Plak het heerst auteursrecht. Het is zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Plak het niet toegestaan, ontwerpen, informatie, beeldmateriaal en/of foto’s die worden verstrekt via www.plakhet.nl op enigerlei wijze te kopiëren of verspreiden

Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet worden geretourneerd.

Verzending

Nadat je bestelling bij ons binnen is starten we met het produceren.
Je bestelling zal zo snel mogelijk worden verstuurd en zijn in de meeste gevallen tussen 3 en 5 werkdagen is huis.
Verzendkosten zijn 6,95

 

 

Keuze Tafel en stoeltjes

Tafel met 1 stoeltje, Tafel met 2 stoeltjes