&noscript=1 />

Geboortestoel met naam en geboortegegevens

Wil je een leuk cadeau geven dan geef je een leuk geboortestoel met naam en geboortegegevens.
Welke kind wil dat nou niet? De Kinderstoel krijgt aan de voorkant van de rugleuning een naam en achterop de leuning: Als liefde leven wordt, krijgt geluk een naam. De geboortegegevens komen onderaan het stoeltje. Het kinderstoeltje is voor kinderen van 1 jaar tot maximaal 8 jaar. Het is een stevig stoeltje.

  • Elke kleur voor opdruk is mogelijk. Zodat het beter in je woon- of kinderkamer past of je een kleur leuk vind.
  • Neem contact op met ons indien u een ander figuur wenst.
  • Afmeting stoel: 28x29x55 cm

Lettertype

Een selectie uit de mogelijkheden is: https://plakhet.nl/lettertype-kleuren/

Onze kwaliteit

De stickers van Plak Het worden pas gemaakt nadat je ze hebt besteld. Omdat we zelf produceren zijn bij ons de lijnen kort en de kosten laag. We ontwerpen, controleren, produceren en verzenden alles zelf. Plak Het biedt de hoogste kwaliteit door een team van gedreven specialisten.

Ondersteuning

Vanzelfsprekend krijg je van ons volledige ondersteuning. We produceren alles zelf dus mocht er iets misgaan, stuur ons dan gerust een mailtje. Wij zorgen namelijk altijd voor een gepaste oplossing.

Collectie Plak Het

Plak Het heeft een grote collectie stickers, muurcirkels en naamborden voor je beschikbaar. Daarnaast bereiden we onze collectie regelmatig uit.

Mocht je andere wensen, een andere kleur opdruk of vragen hebben, mail ons dan.

Wil je nog meer inspiratie opdoen voor mooie muur- of raamstickers van Plak Het:
Neem eens een kijkje op onze Facebookpagina, Instagram of Pinterest

Op alle ontwerpen en foto’s van Plak Het heerst auteursrecht. Het is zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Plak Het niet toegestaan, ontwerpen, informatie, beeldmateriaal en/of foto’s die worden verstrekt via www.plakhet.nl op enigerlei wijze te kopiëren of verspreiden

Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet worden geretourneerd.

Verzending

Nadat je bestelling bij ons binnen is starten we met het produceren van je snoeppot. Je bestelling zal zo snel mogelijk worden verstuurd en zijn in de meeste gevallen tussen 3 en 5 werkdagen is huis. We verpakken je snoeppot in een stevige doos.
Verzendkosten  6,75 euro, Voor Heesch vul de actiecode HEESCH in en betaal geen verzendkosten.