&noscript=1 />

Hobbelpaard gepersonaliseerd
Wil je een leuk cadeau geven dan geef je een leuke Hobbelpaard gepersonaliseerd met naam en met of zonder geboortegegevens er op.
Welke kind wil dat nou niet?

Het kleine paard heeft een vriendelijk gezicht wat kinderen uitnodigt voor geweldige ritten en is ook een aantrekkelijke decoratie voor in huis. Bij het hoofd van het paard zitten twee handgrepen waar ze zich aan vast houden tijdens het galopperen.

 

Hobbelpaard gepersonaliseerd

Met dit leuke houten hobbelpaard kan elke peuter op een fijne manier leren om evenwicht te zoeken en te bewaren. Door het op en afstappen en het schommelen met het hobbelpaard wordt de motoriek van je kindje op een speelse manier gestimuleerd.

  • Elke kleur voor opdruk is mogelijk. Zodat het beter in je woon- of kinderkamer past of je een kleur leuk vind.
  • Afmetingen hobbelpaard: 70x55x28 cm

Een selectie uit de mogelijkheden is:
Lettertype & Kleuren

Onze kwaliteit

De gepersonaliseerde producten van Plak het worden pas gemaakt nadat je ze hebt besteld. Omdat we zelf produceren zijn bij ons de lijnen kort en de kosten laag. We ontwerpen, controleren, produceren en verzenden alles zelf. Plak het biedt de hoogste kwaliteit door een team van gedreven specialisten.

Ondersteuning

Mocht je een andere afmeting wensen, een andere kleur opdruk of vragen hebben, mail ons dan.

Wil je nog meer inspiratie opdoen voor mooie gepersonaliseerde cadeau’s, raamcirkels, naamborden,  muur- of raamstickers van PlakHet:
Neem eens een kijkje op onze Facebookpagina, Instagram of Pinterest

Op alle ontwerpen en foto’s van Plak het heerst auteursrecht. Het is zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Plak het niet toegestaan, ontwerpen, informatie, beeldmateriaal en/of foto’s die worden verstrekt via www.plakhet.nl op enigerlei wijze te kopiëren of verspreiden

Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet worden geretourneerd.

Verzending

Nadat je bestelling bij ons binnen is starten we met het produceren.
Je bestelling zal zo snel mogelijk worden verstuurd en zijn in de meeste gevallen tussen 3 en 5 werkdagen is huis.
Verzendkosten zijn 6,95

 

 

Keuze Tafel en stoeltjes

Tafel met 1 stoeltje, Tafel met 2 stoeltjes