&noscript=1 />

Juten draagtas Naam zorgt, superleuk gepersonaliseerd cadeau.
Verras hiermee een zorgtopper, je moeder, tante, vriendin, juf of oma.
Andere teksten en kleuren zijn natuurlijk ook mogelijk.

Samenstelling katoenen schoudertas met naam:
Deze tassen zijn gemaakt van 100% katoen

Afmeting groot:

43x 20x34cm

Stevige juten draagtas

Deze supersterke draagtas van jute heeft zowel een robuuste als een decoratieve uitstraling. Het organische materiaal voelt natuurlijk aan. De binnenzijde van de shopper is gelamineerd en daardoor vuilafstotend, waardoor de draagtas langer meegaat. Dankzij de zijvouw en de platte onderkant blijft de ruime tas altijd stabiel rechtop staan.

Extra draagcomfort

Stevige gewatteerde handgrepen zorgen voor extra comfort bij het dragen. Zo geef je ook grotere en zwaardere aankopen gemakkelijk aan de klant mee. Met hun mooie afwerking en natuurlijke uitstraling zijn deze juten shoppers daarnaast een ideale basis voor een luxueus cadeaupakket, zoals een handdoekenpakket, een wellnesspakket of een foodpakket.

Gemaakt van de juteplant

Jute wordt gemaakt van de bastvezel van de juteplant. Die groeit als rotatiegewas in de rijstvelden om de grond te verrijken. Na de oogst worden de lange vezels gesponnen en geweven, waarna het een ideaal natuurlijk basismateriaal is voor tassen en andere producten die om stevigheid vragen. Juten tassen voelen natuurlijk aan en zijn volledig biologisch afbreekbaar. Na gebruik mogen ze in de textielbak of bij het restafval.

Een selectie uit de mogelijkheden is:
Lettertype & Kleuren

Onze kwaliteit

De gepersonaliseerde producten van Plak het worden pas gemaakt nadat je ze hebt besteld. Omdat we zelf produceren zijn bij ons de lijnen kort en de kosten laag. We ontwerpen, controleren, produceren en verzenden alles zelf. Plak het biedt de hoogste kwaliteit door een team van gedreven specialisten.

Ondersteuning

Mocht je een andere afmeting wensen, een andere kleur opdruk of vragen hebben, mail ons dan.

Wil je nog meer inspiratie opdoen voor mooie gepersonaliseerde cadeau’s, raamcirkels, naamborden,  muur- of raamstickers van PlakHet:
Neem eens een kijkje op onze Facebookpagina, Instagram of Pinterest

Op alle ontwerpen en foto’s van Plak het heerst auteursrecht. Het is zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Plak het niet toegestaan, ontwerpen, informatie, beeldmateriaal en/of foto’s die worden verstrekt via www.plakhet.nl op enigerlei wijze te kopiëren of verspreiden

Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet worden geretourneerd.

Verzending

Nadat je bestelling bij ons binnen is starten we met het produceren.
Je bestelling zal zo snel mogelijk worden verstuurd en zijn in de meeste gevallen tussen 3 en 5 werkdagen is huis.
Verzendkosten zijn 6,95