&noscript=1 />

Gymtas met naam

Stel jouw eigen gymtas met naam samen. De gymtas is met naam, naam en afbeelding of een tekst te bedrukken.
Erg handig voor mee naar school, een eigen gymtas bedrukken. Zo weet je altijd welke gymtas van jou is.

Deze gymtas is waterafstotend en is erg makkelijk schoon te houden. De tasjes hebben een extra versteviging in de hoeken en bevatten 2 draagkoorden.
Deze gymtas heeft een inhoud van 11 liter en is gemaakt van 100% polyester.

Gymtas bedrukken

Kinderen vinden het erg leuk om een gymtas met naam zelf te ontwerpen! Je kunt kiezen uit verschillende kleuren tassen en verschillende kleuren opdruk. Kies een gewenste afbeelding erbij en je hebt jouw zelf ontworpen tas samengesteld.
Ga snel aan de slag met het ontwerpen van jouw favoriete gymtas.

Gymtas, zwemtas of turntas!

Deze polyester tasjes zijn voor vele sporten te gebruiken. Zijn superleuk om cadeau te geven en om te krijgen. Een super leuk en gepersonaliseerd cadeau voor als je kind voor het eerst naar school gaat of voor het eerst naar een sportclub. Maar ook erg leuk om het nieuwe schooljaar te beginnen.
Gaat jouw kind al wel eens alleen naar het zwembad? Deze tasjes zijn erg handig voor een handdoek en zijn makkelijk op de rug mee te nemen.

* kleur kan afwijken van de getoonde afbeelding
* niet elke afbeelding is altijd mogelijk
* eigen afbeelding is mogelijk, mail deze dan naar klantenservice@plakhet.nl

Lettertype Kleuren

De site wordt nog aangevuld met meer letters, cijfer en leestekens. Van diverse lettertypes. Een selectie uit de mogelijkheden is:

https://plakhet.nl/lettertype-kleuren/

Onze kwaliteit

De producten van Plak het worden pas gemaakt nadat je ze hebt besteld. Omdat we zelf produceren zijn bij ons de lijnen kort en de kosten laag. We ontwerpen, controleren, produceren en verzenden alles zelf. Plak Het biedt de hoogste kwaliteit door een team van gedreven specialisten.

 

Collectie Plak Het

Wil je nog meer inspiratie opdoen voor voor een mooi gepersonaliseerd cadeau,  muur- of raamstickers van PlakHet:
Neem eens een kijkje op onze Facebookpagina, Instagram of Pinterest

Op alle ontwerpen en foto’s van Plak het heerst auteursrecht. Het is zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Plak het niet toegestaan, ontwerpen, informatie, beeldmateriaal en/of foto’s die worden verstrekt via www.plakhet.nl op enigerlei wijze te kopiëren of verspreiden

Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet worden geretourneerd.

Verzending

Nadat je bestelling bij ons binnen is starten we met het produceren van je gymtas. Je bestelling zal zo snel mogelijk worden verstuurd en zijn in de meeste gevallen tussen 3 en 5 werkdagen is huis. We versturen de gymtas via briefpost.
Verzendkosten zijn 4,25 euro per bestelling tot 30 cm, 6,50 voor de grotere raamstickers