&noscript=1 />

Sticker met naam voor Air Up
Ideaal, deze sticker met naam voor de Air Up fles, dé trend van nu! Maar met zoveel klasgenoten of collega’s die de fles hebben is het wel handig om jouw fles te kunnen onderscheiden. En dat doe je met het plakken van deze leuke naamsticker.

De sticker met naam is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Het plakken van de sticker is heel simpel. Je ontvangt een instructie hoe je de sticker moet aanbrengen. De sticker is geschikt voor alle gladde ondergronden. De naamsticker blijft goed zitten in de vaatwasser.

Verschillende kleuren, verschillende lettertypen
De naamstickers Air Up is verkrijgbaar in twaalf verschillende kleuren; jouw favoriete kleur zit er vast tussen. En heb je een mooie drinkbeker met naam. Ook kun je kiezen uit verschillende lettertypen.

Wil je liever net iets anders? Laat het gerust weten, dan kijken we naar de mogelijkheden.

Specificaties

De stickers zijn in drie matenverkrijgbaar:

  • S – 10 cm breed
  • M – 12 cm breed
  • L – 14 cm breed

De exacte hoogte van de sticker is afhankelijk van de lengte van de naam.

Wil je nog meer inspiratie opdoen voor de mooie  producten van PlakHet:
Neem eens een kijkje op onze Facebookpagina, Instagram of Pinterest

Op alle ontwerpen en foto’s van Plak het heerst auteursrecht. Het is zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Plak het niet toegestaan, ontwerpen, informatie, beeldmateriaal en/of foto’s die worden verstrekt via www.plakhet.nl op enigerlei wijze te kopiëren of verspreiden

Verzending

Nadat je bestelling bij ons binnen is starten we met het produceren van je bestelling, en zal zo snel mogelijk worden verstuurd worden. en zijn in de meeste gevallen tussen 3 en 5 werkdagen is huis.

Kleur:

, , , , , , , , , , ,

Maat:

S, M, L