&noscript=1 />

Personaliseer je Air Up fles met onze unieke naamstickers!

Trends komen en gaan, maar de Air Up fles is er eentje die blijft. De hydraterende revolutie heeft een stempel gedrukt op de manier waarop we onze dorst lessen. Maar er is één klein probleem dat velen van ons ervaren: hoe houd je jouw Air Up fles uit elkaar als iedereen er een heeft? Daar hebben wij bij PlakHet de perfecte oplossing voor: onze unieke sticker met naam voor Air Up flessen.

Waarom een naamsticker voor je Air up?

Onze naamstickers bieden niet alleen een praktische oplossing voor het herkennen van je Air Up fles, maar voegen ook een vleugje persoonlijkheid toe aan je fles. Met een gepersonaliseerde sticker van PlakHet tover je je Air Up fles om in een stijlvol accessoire. Met onze naamstickers ben je verzekerd van een win-winsituatie. Niet alleen raak je je fles nooit meer kwijt, maar je geeft je fles ook een nieuwe look.

Verscheidenheid aan keuzes voor Air up sticker

We begrijpen dat iedereen wat anders wil, daarom hebben we een breed scala aan opties voor je Air up naamsticker. Onze stickers zijn beschikbaar in drie maten: S (10 cm breed), M (12 cm breed), en L (14 cm breed). Dit betekent dat er altijd een maat is die perfect op jouw Air Up fles past. Maar daar houdt de personalisatie niet op. Onze stickers zijn verkrijgbaar in talloze kleuren. Of je nu de voorkeur geeft aan gedurfde, levendige kleuren of meer subtiele tinten, er is altijd een kleur die bij jouw stijl past. Verder kun je kiezen uit verschillende lettertypen, waardoor jouw sticker nog meer gepersonaliseerd wordt.

Het gemak van PlakHet

We hebben ervoor gezorgd dat het plakken van je naamsticker zo eenvoudig mogelijk is. Bij je bestelling ontvang je duidelijke instructies over hoe je de sticker correct aanbrengt. Onze Air up stickers zijn niet alleen gemakkelijk aan te brengen, maar zijn ook geschikt voor alle gladde oppervlakken en blijven goed zitten, zelfs in de vaatwasser. Hoewel onze stickers waterbestendig zijn, adviseren we je de flessen bij voorkeur met de hand te wassen. Dit helpt om de levensduur van je sticker te verlengen, zodat je er langer van kunt genieten.

Onze belofte aan jou

Heb je een specifieke voorkeur of wens voor je sticker? We horen het graag! Bij PlakHet staan we altijd klaar om naar de mogelijkheden te kijken om aan jouw unieke wensen te voldoen. Jouw tevredenheid is onze prioriteit. Als je benieuwd bent hoe jouw naam er in een bepaald lettertype uitziet voordat je bestelt, stuur ons dan een mail. We sturen je graag een voorbeeldje via de mail, zodat je precies weet wat je kunt verwachten!

Ontdek meer van PlakHet

Wil je nog meer inspiratie opdoen voor onze prachtige producten? Neem dan eens een kijkje op onze Facebookpagina, Instagram of Pinterest

En vergeet niet: op alle ontwerpen en foto’s van PlakHet rust auteursrecht. Het is zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van PlakHet niet toegestaan, ontwerpen, informatie, beeldmateriaal en/of foto’s die worden verstrekt via www.plakhet.nl op enigerlei wijze te kopiëren of verspreiden.

 

air up bedrukken | naamsticker drinkfles | stickers voor op drinkfles | naamsticker | naam sticker | bestel de mooiste naamstickers bij plakhet.nl

Kleur:

, , , , , , , , , , ,

Maat:

S, M, L