&noscript=1 />

Ben je op zoek naar mooie  Container Kliko sticker PMD Huis met huisnummer voor je container. Met deze Container Kliko sticker PMD Huis met huisnummer maak je de container mooier en herken je meteen welke container van jouw zijn. Vul jouw huisnummer in en kies de gewenste kleur en lettertype . We maken deContainer Kliko sticker PMD Huis met huisnummer geheel naar wens.

Ben je op zoek naar een mooie container sticker met jouw huisnummer? Deze stickers zijn weersbestendig en eenvoudig aan te brengen op alle vlakke ondergronden. De kleur die je kiest wordt de kleur van het huisje. Het huisnummer wordt uit zwart of eventuele andere duidelijke kleur gesneden.

Lettertype & Kleuren

De site wordt nog aangevuld met meer letters, cijfer en leestekens. Van diverse lettertypes. Een selectie uit de mogelijkheden is:

https://plakhet.nl/lettertype-kleuren/

Onze kwaliteit

Mocht er ondanks onze hoge kwaliteitseisen iets niet naar wens zijn, neem dan altijd direct per mail contact met ons op. Wij zorgen namelijk altijd voor een gepaste oplossing. Vanzelfsprekend krijgt u van ons volledige ondersteuning.

Wil je nog meer inspiratie opdoen voor mooie gepersonaliseerde cadeau’s, raamcirkels, naamborden,  muur- of raamstickers van PlakHet: Neem eens een kijkje op onze Facebookpagina, Instagram of Pinterest

Op alle ontwerpen en foto’s van Plak Het heerst auteursrecht. Het is zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Plak Het niet toegestaan, ontwerpen, informatie, beeldmateriaal en/of foto’s die worden verstrekt via www.plakhet.nl op enigerlei wijze te kopiëren of verspreiden

Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet worden geretourneerd.

Verzending

Nadat je bestelling bij ons binnen is starten we met het produceren van je container/kliko sticker. Je bestelling zal zo snel mogelijk worden verstuurd en zijn in de meeste gevallen tussen 3 en 5 werkdagen is huis. We verpakken je container/kliko sticker in een stevige brievenbusdoos vanaf 25 cm groot.

Verzendkosten zijn € 3,75 per bestelling voor een envelop of brievenbusdoos.

Plak het | containersticker | klikosticker | afvalsticker | GFT | REST | PMD | PLASTIC | Vuilcontainer sticker