&noscript=1 />
1

Ben je op zoek naar mooie  3 kliko stickers huisje met huisnummer voor je container. Met deze 3 kliko stickers huisje met huisnummer maak je de container mooier en herken je meteen welke kliko’s van jouw zijn. Vul jouw huisnummer in en kies de gewenste kleur en lettertype . We maken de 3 kliko stickers huisje met huisnummer geheel naar wens.

Ben je op zoek naar een mooie container sticker met jouw huisnummer? Deze stickers zijn weerbestendig en eenvoudig aan te brengen op alle vlakke ondergronden. De kleur die je kiest wordt de kleur van het huisje. Het huisnummer wordt uit zwart of eventuele andere duidelijke kleur gesneden.

Lettertype & Kleuren

De site wordt nog aangevuld met meer letters, cijfer en leestekens. Van diverse lettertypes. Een selectie uit de mogelijkheden is:

Lettertype & Kleuren

Het aanbrengen van kliko stickers

Stickers of teksten zijn op een gemakkelijke wijze aan te brengen. In dit geval klopt dus het gezegde dat een kind de was kan doen. Bij je bestelling krijg je een duidelijke instructie erbij.
De plakinstructie staat hier online. Hiermee kunt u zelfstandig en probleemloos uw stickers op de kliko plakken.

Onze kwaliteit

Doordat we zelf produceren zijn bij ons de lijnen kort en de kosten het laagst. We ontwerpen, controleren, produceren en verzenden alles zelf. Plak het biedt de hoogste kwaliteit door een team van gedreven specialisten.

Stickers en teksten van Plak het verwijderen

Het is vanzelfsprekend mogelijk dat je op een bepaald moment op een sticker bent uitgekeken. Dat is natuurlijk geen enkel probleem. De beste werkwijze om sticker te verwijderen is om deze met een föhn goed warm te maken. (Op eigen risico) Vervolgens kunt u de sticker stukje voor stukje verwijderen. Als het goed is blijven er geen lijmresten op de kliko achter. Een verwijderde sticker is niet herbruikbaar. Lijmresten zijn eventueel makkelijk te verwijderen met alcohol.

Collectie stickers en teksten Plak het

Plak het heeft een grote collectie stickers voor zowel op het raam, muur, auto, glas, plastic voor je beschikbaar. Daarnaast bereiden we onze collectie regelmatig uit.


Tip van PlakHet :
In de meeste gevallen komt over het algemeen de kleur wit op een kliko het mooiste over.


Ondersteuning

Vanzelfsprekend krijg je van ons volledige ondersteuning. Mocht er tijdens het bevestigen van de stickers toch iets misgaan, stuur ons dan gerust een mailtje. Wij zorgen namelijk altijd voor een gepaste oplossing.

Mocht je een andere afmeting wensen, een andere kleur opdruk of vragen hebben, mail ons dan.

Op alle ontwerpen en foto’s van Plak het heerst auteursrecht. Het is zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Plak het niet toegestaan, ontwerpen, informatie, beeldmateriaal en/of foto’s die worden verstrekt via www.plakhet.nl op enigerlei wijze te kopiëren of verspreiden. Plak het is een onderdeel van StormIT Design

Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet worden geretourneerd.

Verzending

Nadat je bestelling bij ons binnen is starten we met het produceren van je container/kliko sticker. Je bestelling zal zo snel mogelijk worden verstuurd en zijn in de meeste gevallen tussen 3 en 5 werkdagen is huis. We verpakken je container/kliko sticker in een stevige brievenbusdoos vanaf 25 cm groot.

Verzendkosten zijn € 2,75 per bestelling voor een envelop of brievenbusdoos.

 

Plak het | containersticker | klikosticker | afvalsticker | GFT | REST | PMD | PLASTIC | Vuilcontainer sticker