&noscript=1 />

Iedere keer op straat moeten zoeken naar je eigen container? Maak hem nu goed herkenbaar met deze containerstickers.

Sticker container diverse varianten

Met deze Sticker container diverse varianten sticker zult u uw kliko nooit meer kwijtraken. Deze simpele Sticker container diverse varianten met huisnummer zullen uw container net wat anders maken dan de rest.

Omdat niet iedere gemeente dezelfde containers of duo containers heeft, zijn er verschillende stickers verkrijgbaar.

De container sticker is makkelijk aan te brengen en kunnen ook verwijderd worden zonder resten achter te laten. U kunt zelf de maten en kleuren van deze sticker doorgeven zodat de sticker perfect bij u past.

Onze kwaliteit

Doordat we zelf produceren zijn bij ons de lijnen kort en de kosten het laagst. We ontwerpen, controleren, produceren en verzenden alles zelf. Plak het biedt de hoogste kwaliteit door een team van gedreven specialisten.

Ondersteuning

Vanzelfsprekend krijg je van ons volledige ondersteuning. Mocht er tijdens het bevestigen van de stickers toch iets misgaan, stuur ons dan gerust een mailtje. Wij zorgen namelijk altijd voor een gepaste oplossing.

Mocht je een andere afmeting wensen, een andere kleur opdruk of vragen hebben, mail ons dan.

Op alle ontwerpen en foto’s van Plak het heerst auteursrecht. Het is zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Plak het niet toegestaan, ontwerpen, informatie, beeldmateriaal en/of foto’s die worden verstrekt via www.plakhet.nl op enigerlei wijze te kopiëren of verspreiden. Plak het is een onderdeel van StormIT Design

Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet worden geretourneerd.

Verzending

Nadat je bestelling bij ons binnen is starten we met het produceren van je container/kliko sticker. Je bestelling zal zo snel mogelijk worden verstuurd en zijn in de meeste gevallen tussen 3 en 5 werkdagen is huis. We verpakken je container/kliko sticker in een stevige brievenbusdoos vanaf 25 cm groot.

Verzendkosten zijn € 2,75 per bestelling voor een envelop of brievenbusdoos.

 

Plak het | containersticker | klikosticker | afvalsticker | GFT | REST | PMD | PLASTIC | Vuilcontainer sticker