&noscript=1 />

Unieke huisnummer sticker van PlakHet

Het is een zonnige middag. Je zit in spanning te wachten op dat belangrijke pakketje dat vandaag zou moeten arriveren. Maar de bezorger is laat – of erger nog, kan je huis niet vinden omdat je huisnummer niet goed zichtbaar is. En het is niet de eerste keer. Ook het terugvinden van je kliko container na de wekelijkse vuilnisophaaldienst kan een ware speurtocht zijn. Klinkt dit herkenbaar? Dan hebben wij bij PlakHet de perfecte oplossing voor jou – onze prachtige en gepersonaliseerde huisnummerstickers.

Een vleugje persoonlijkheid op jouw voordeur

Onze huisnummer stickers zijn niet alleen functioneel, maar voegen ook een vleugje persoonlijkheid toe aan je huis of kliko container. Ze maken jouw huisnummer en kliko duidelijk zichtbaar en uniek. Jouw huisnummer is niet zomaar een nummer; het is een deel van jouw identiteit, jouw thuis. Bij PlakHet moedigen we individualiteit aan. Daarom geven we je de vrijheid om je eigen huisnummer en lettertype te kiezen. Of je nu een strak modern lettertype prefereert of meer houdt van een klassieke stijl, wij hebben iets voor jou. Zo krijg je een sticker die uniek is en perfect past bij jouw smaak en de stijl van jouw huis.

Huisnummerstickers op maat

Onze huisnummerstickers zijn meer dan alleen een mooi ontwerp. Ze zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Ze zijn eenvoudig aan te brengen, zonder gedoe. En mocht je ooit besluiten om een andere stijl te willen, dan kunnen ze ook zonder resten achter te laten worden verwijderd. Maar daar stopt het niet. Je kunt zelf de maten en kleuren van deze sticker doorgeven. Of je nu een voorkeur hebt voor een opvallende kleur zoals rood om je huisnummer echt te laten opvallen, of een ingetogen zwart dat subtiel blendt met de achtergrond, wij zorgen ervoor dat jouw sticker perfect bij jou past.

Onze belofte van kwaliteit

Bij PlakHet is kwaliteit geen optie, maar een belofte. Ons productieproces is volledig in eigen handen – van ontwerp tot verzending. Dit zorgt ervoor dat we volledige controle hebben over de kwaliteit van onze producten. Met een team van gedreven specialisten, zorgen we ervoor dat je een sticker van de hoogste kwaliteit ontvangt. Belangrijk om te weten is dat alle ontwerpen en foto’s van PlakHet auteursrechtelijk beschermd zijn. Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van PlakHet is het niet toegestaan deze te kopiëren of verspreiden. Omdat onze producten gepersonaliseerd zijn, kunnen deze ook niet worden geretourneerd.

Jouw huisnummersticker, ons vakmanschap

Zodra we je bestelling ontvangen, begint zodra we je bestelling ontvangen, begint onze magie. Onze ervaren specialisten starten met het zorgvuldig produceren van jouw huisnummersticker. We nemen de tijd om elk detail te perfectioneren, om ervoor te zorgen dat je sticker niet alleen er goed uitziet, maar ook duurzaam en weerbestendig is.

 

We streven ernaar om je bestelling zo snel mogelijk te versturen. In de meeste gevallen is je bestelling tussen 3 en 5 werkdagen in huis. We begrijpen dat wachten op een gepersonaliseerd product spannend kan zijn, dus we doen ons best om jouw sticker zo snel mogelijk bij jou te krijgen.

Veilig verpakt, direct aan jouw deur

Elke bestelling is belangrijk voor ons. Daarom wordt je sticker verzonden in een stevige brievenbusdoos vanaf 25 cm groot. Deze speciale verpakking zorgt ervoor dat je sticker veilig en in perfecte staat bij je aankomt, klaar om opgeplakt te worden. De verzendkosten bedragen € 3,75 per bestelling voor een envelop of brievenbusdoos.

Laat jouw nummer schitteren met PlakHet

Maak een statement met een unieke huisnummersticker van PlakHet. Geef jouw huis en kliko container een persoonlijke touch die opvalt en bewondering oproept. Kies je favoriete lettertype en kleur, en laat ons de rest doen. Bestel vandaag nog je eigen gepersonaliseerde sticker en maak jouw huisnummer en kliko container duidelijk zichtbaar en onvergetelijk. PlakHet – voor stickers die net zo uniek zijn als jij!

 

 

Ter info:
De formaten die aangegeven staan zijn per cijfer.
7 cm breed en 10,5 cm hoog
9 cm breed en 13 cm hoog
11 cm breed en 16,5 cm hoog
14 cm breed en 20,5 cm hoog
18 cm breed en 26 cm hoog

Meer cijfers & Letters?

https://plakhet.nl/product-categorie/stickers/cijfers-letters

 

Onze kwaliteit

Doordat we zelf produceren zijn bij ons de lijnen kort en de kosten het laagst. We ontwerpen, controleren, produceren en verzenden alles zelf. Plak het biedt de hoogste kwaliteit door een team van gedreven specialisten.

Wil je nog meer inspiratie opdoen voor mooie gepersonaliseerde cadeau’s, raamcirkels, naamborden,  muur- of raamstickers van PlakHet: Neem eens een kijkje op onze Facebookpagina, Instagram of Pinterest

Op alle ontwerpen en foto’s van Plak Het heerst auteursrecht. Het is zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Plak Het niet toegestaan, ontwerpen, informatie, beeldmateriaal en/of foto’s die worden verstrekt via www.plakhet.nl op enigerlei wijze te kopiëren of verspreiden

Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet worden geretourneerd.

Verzending

Nadat je bestelling bij ons binnen is starten we met het produceren van je container/kliko sticker. Je bestelling zal zo snel mogelijk worden verstuurd en zijn in de meeste gevallen tussen 3 en 5 werkdagen is huis. We verpakken je container/kliko sticker in een stevige brievenbusdoos vanaf 25 cm groot.

Verzendkosten zijn € 3,75 per bestelling voor een envelop of brievenbusdoos.

Plak het | containersticker | klikosticker | afvalsticker | GFT | REST | PMD | PLASTIC | Vuilcontainer sticker