&noscript=1 />

Met deze simpele Huisnummer sticker is je container/kliko duidelijk herkenbaar bij de deur. Uiteraard is het ook mogelijk om een Huisnummer sticker op de deur of raam te plakken.
De sticker is op maat en afmeting aan te passen en heeft geen achtergrond.

Het is ook mooi om uw Huisnummer sticker uit glasfolie te snijden, vraag dan een diapositief huisnummer. Geef hiervoor de afmetingen door. Maximaal 60 cm hoog of breed.

De sticker is makkelijk aan te brengen en kunnen ook verwijderd worden zonder resten achter te laten.
Je kunt zelf de maten en kleuren van deze sticker doorgeven zodat de sticker perfect bij jou past.

Ter info:
De formaten die aangegeven staan zijn per cijfer.
7 cm breed en 10,5 cm hoog
9 cm breed en 13 cm hoog
11 cm breed en 16,5 cm hoog
14 cm breed en 20,5 cm hoog
18 cm breed en 26 cm hoog

Meer cijfers & Letters?

https://plakhet.nl/product-categorie/stickers/cijfers-letters

 

Lettertype & Kleuren

De site wordt nog aangevuld met meer letters, cijfer en leestekens. Van diverse lettertypes. Een selectie uit de mogelijkheden is:

https://plakhet.nl/lettertype-kleuren/

Staat de sticker die u zoekt (nog) niet op onze website? neem dan contact met ons op!

 

Onze kwaliteit

Doordat we zelf produceren zijn bij ons de lijnen kort en de kosten het laagst. We ontwerpen, controleren, produceren en verzenden alles zelf. Plak het biedt de hoogste kwaliteit door een team van gedreven specialisten.

Onze kwaliteit

Mocht er ondanks onze hoge kwaliteitseisen iets niet naar wens zijn, neem dan altijd direct per mail contact met ons op. Wij zorgen namelijk altijd voor een gepaste oplossing. Vanzelfsprekend krijgt u van ons volledige ondersteuning.

Wil je nog meer inspiratie opdoen voor mooie gepersonaliseerde cadeau’s, raamcirkels, naamborden,  muur- of raamstickers van PlakHet: Neem eens een kijkje op onze Facebookpagina, Instagram of Pinterest

Op alle ontwerpen en foto’s van Plak Het heerst auteursrecht. Het is zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Plak Het niet toegestaan, ontwerpen, informatie, beeldmateriaal en/of foto’s die worden verstrekt via www.plakhet.nl op enigerlei wijze te kopiëren of verspreiden

Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet worden geretourneerd.

Verzending

Nadat je bestelling bij ons binnen is starten we met het produceren van je container/kliko sticker. Je bestelling zal zo snel mogelijk worden verstuurd en zijn in de meeste gevallen tussen 3 en 5 werkdagen is huis. We verpakken je container/kliko sticker in een stevige brievenbusdoos vanaf 25 cm groot.

Verzendkosten zijn € 3,75 per bestelling voor een envelop of brievenbusdoos.

Plak het | containersticker | klikosticker | afvalsticker | GFT | REST | PMD | PLASTIC | Vuilcontainer sticker