&noscript=1 />
1

De unieke identiteit van jouw kliko met de Container-Kliko sticker GFT rond van PlakHet

Heb je ooit last gehad van verwisselde kliko’s of het kwijtraken van je afvalbak? Zeg vaarwel tegen die frustratie met de Container-Kliko sticker GFT rond van PlakHet! Deze simpele, maar zeer effectieve oplossing, zal jouw kliko onderscheiden van alle andere, waardoor je hem nooit meer kwijtraakt.

Personaliseer jouw kliko

De Container-Kliko sticker GFT rond is niet alleen functioneel, maar ook een manier om je kliko te personaliseren. Met de mogelijkheid om afmetingen aan te passen naar jouw voorkeuren, ben je verzekerd van een sticker die perfect op jouw kliko past! Zelfs de kleuren zijn aan te passen, dus je kunt er zeker van zijn dat de sticker perfect bij de stijl van jouw huis en tuin aansluit.

Eenvoudige installatie en verwijdering

Geen zorgen over een lastige installatie of kleverige resten na het verwijderen van de sticker. De Container-Kliko sticker GFT rond is makkelijk aan te brengen en te verwijderen zonder resten achter te laten. Je kliko blijft dus altijd netjes, zelfs als je besluit de sticker te verwisselen voor een nieuwe look.

Lettertype & Kleuren

De site wordt nog aangevuld met meer letters, cijfer en leestekens. Van diverse lettertypes. Een selectie uit de mogelijkheden is:

https://plakhet.nl/lettertype-kleuren/

Voordelen van een gepersonaliseerde container

Het aanbrengen van een sticker op je container of kliko biedt verschillende voordelen. Ten eerste kan het helpen om verwarring te voorkomen door je container te onderscheiden van anderen, vooral in gebieden waar veel mensen dezelfde soort containers gebruiken. In gevallen van verlies of diefstal, maakt een unieke sticker het tevens gemakkelijker om je container terug te vinden en te identificeren.

Wil je nog meer inspiratie opdoen voor mooie gepersonaliseerde cadeau’s, raamcirkels, naamborden,  muur- of raamstickers van PlakHet: Neem eens een kijkje op onze Facebookpagina, Instagram of Pinterest

Onze kwaliteitsgarantie

We hechten bij PlakHet grote waarde aan kwaliteit en originaliteit. Daarom rust er auteursrecht op alle ontwerpen en foto’s van PlakHet. Het kopiëren of verspreiden van de informatie, het beeldmateriaal en/of de foto’s die verstrekt worden via www.plakhet.nl is niet toegestaan zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming. Let op, gepersonaliseerde artikelen kunnen niet worden geretourneerd.

Snelle en veilige verzending

Nadat je bestelling bij ons binnen is, starten we onmiddellijk met de productie van jouw Container-Kliko sticker. We streven ernaar om jouw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. In de meeste gevallen kun je jouw sticker binnen 3 tot 5 werkdagen in huis verwachten. Je sticker wordt verpakt in een stevige brievenbusdoos vanaf 25 cm groot om ervoor te zorgen dat hij in perfecte staat aankomt. De verzendkosten zijn € 3,75 per bestelling voor een envelop of brievenbusdoos.

Of je nu een containersticker, klikosticker, afvalsticker, GFT, REST, PMD, PLASTIC of Vuilcontainer sticker nodig hebt, bij PlakHet hebben we het allemaal! Met onze stickers kun je jouw kliko gemakkelijk identificeren en personaliseren