&noscript=1 />

Voordeur raamsticker naam en huisnummer staand

Deze mooie transparante gepersonaliseerde Voordeur raamsticker naam en huisnummer staand is een echte blikvanger!
Vanaf de binnenkant kun je zien wie er voor je deur staat maar van de buitenkant zal deze raamfolie ongewenste blikken weren. De grootte van de letters op de raamfolie zijn duidelijk leesbaar, ook op afstand.
Hij is in verschillende lettertypes, eigen tekstkeuze en formaten gepersonaliseerd te bestellen.
Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om alleen de straatnaam of het huisnummer te bedrukken in de transparante folie. Je kunt die tekst dan invullen bij de vakjes voornaam of achternaam.
Uiteraard is het ook mogelijk om de transparante raamfolie zonder bedrukking (zoals op de foto, maar dan zonder vogeltjes) te bestellen.

Vul dan niets in bij de keuzevelden huisnummer, voornamen en achternaam. Het is wel belangrijk dat u de afmetingen wel in vult.

Mocht je iets willen wat er niet bij staat, of nog vragen hebben mail ons dan, wij helpen je graag verder!

Het allergrootste voordeel is dat je geen gaatjes in de muur hoeft te boren om een naambord op te hangen. Dit naambord plak je als een sticker aan de binnenkant of aan de buitenkant van je raam. Je kunt bij je bestelling opgeven of de sticker aan de binnen- of buitenkant gaat komen.

Onze deurstickers zijn geschikt voor alle vlakke ondergronden zoals polyester, hout, metaal, glas en ook voor ondergronden met een lichte structuur.

  • Geen transparante omranding(alleen de plakletters komen op de voordeur)
  • Eenvoudig aanbrengen met de meegeleverde handleiding of online
  • Waterproof en UV-bestendig

Kleuren
De  kleuren zijn zwart, wit, grijs en glasset (frost)
Als je voor Frost achtergrond kiest zal bij glasset de letters transparant zijn. Dus kun je doorheen kijken. En de andere kleuren worden erop geplakt zoals bij de vogeltjes.

Lettertype
Een selectie uit de mogelijkheden is:

https://plakhet.nl/lettertype-kleuren/

Raamstickers (eenmalig gebruik)

Het aanbrengen van stickers of teksten

Stickers of teksten zijn op een gemakkelijke wijze op je raam aan te brengen. In dit geval klopt dus het gezegde dat een kind de was kan doen. Bij je bestelling krijg je een link waar je een duidelijke instructie staat. De plakinstructie staat hier online. Door middel van een mail sturen wij u bij elke bestelling een duidelijke plakinstructie toe. Daarmee kunt u zelfstandig en probleemloos uw muurstickers of muurteksten op de ondergrond plakken.

Onze kwaliteit

De stickers van Plak het worden pas gemaakt nadat je ze hebt besteld. Omdat we zelf produceren zijn bij ons de lijnen kort en de kosten laag. We ontwerpen, controleren, produceren en verzenden alles zelf. Plak het biedt de hoogste kwaliteit door een team van gedreven specialisten.

Ondersteuning

Vanzelfsprekend krijg je van ons volledige ondersteuning. Mocht er tijdens het bevestigen van de stickers toch iets misgaan, stuur ons dan gerust een mailtje. Wij zorgen namelijk altijd voor een gepaste oplossing.

Stickers en teksten van Plak het verwijderen

Het is vanzelfsprekend mogelijk dat je op een bepaald moment op een sticker bent uitgekeken. Dat is natuurlijk geen enkel probleem. De beste werkwijze om een muur- of raamsticker te verwijderen is om deze met een föhn goed warm te maken. (Op eigen risico) Vervolgens kunt u de sticker stukje voor stukje verwijderen. Als het goed is blijven er geen lijmresten op de muur achter. Een verwijderde muursticker is niet herbruikbaar.

Collectie stickers en teksten Plak het

Plak het heeft een grote collectie stickers voor zowel op het raam of muur voor je beschikbaar. Daarnaast bereiden we onze collectie regelmatig uit.

Mocht je een andere afmeting wensen, een andere kleur opdruk of vragen hebben, mail ons dan.

Wil je nog meer inspiratie opdoen voor voor mooie  stickers van PlakHet:
Neem eens een kijkje op onze Facebookpagina, Instagram of Pinterest

Op alle ontwerpen en foto’s van Plak het heerst auteursrecht. Het is zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Plak het niet toegestaan, ontwerpen, informatie, beeldmateriaal en/of foto’s die worden verstrekt via www.plakhet.nl op enigerlei wijze te kopiëren of verspreiden

Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet worden geretourneerd.

Tip van PlakHet : Heb je een witte achtergrond, zoals bijvoorbeeld witte gordijnen of vitrages dan adviseren wij de kleur zwart. In andere gevallen komt over het algemeen de kleur wit op het raam het mooiste over.

Verzending

Nadat je bestelling bij ons binnen is starten we met het produceren van je raamsticker. Je bestelling zal zo snel mogelijk worden verstuurd en zijn in de meeste gevallen tussen 3 en 5 werkdagen is huis. We verpakken je raamsticker in een stevige doos.

 

Kleur:

, , ,

Breedte in cm

10 cm, 20 cm, 30 cm

Hoogte in cm:

0 tot 10 cm, 10 tot 20 cm, 20 tot 30 cm, 30 tot 40 cm, 40 tot 50 cm, 50 tot 60 cm, 60 tot 70 cm, 70 tot 80 cm, 80 tot 90 cm, 90 tot 100 cm, 100 tot 110 cm, 110 tot 120 cm, 120 tot 130 cm