&noscript=1 />

Wil jij een echte blikvanger op je voordeur of op het raam bij je voordeur?

Dan is deze gepersonaliseerde voordeur of raamsticker met hondenpootjes sticker zeker geschikt!

De sticker is van goede kwaliteit en eenvoudig te plakken met onze plakinstructie.

Bepaal zelf welke tekst, cijfers en kleur er op jouw sticker komen.

Wat is het grote voordeel van een voordeursticker met naam

Het allergrootste voordeel is dat je geen gaatjes in de muur hoeft te boren om een naambord op te hangen. Dit naambord plak je als een sticker aan de binnenkant of aan de buitenkant van je raam. Je kunt bij je bestelling opgeven of de sticker aan de binnen- of buitenkant gaat komen.

Onze  voordeurstickers
Met onze voordeurstickers bereik je met weinig inspanning een prachtig resultaat. Onze stickers worden uit vinyl gesneden. Vinyl heeft namelijk het grote voordeel dat het zowel binnen als buiten kan worden gebruikt en vinyl is niet afhankelijk van seizoensinvloeden. Uit het vinyl wordt de vorm van de voordeursticker gesneden.

Het aanbrengen van de voordeurstickers
Voordeurstickers zijn gemakkelijk op je raam aan te brengen. Bij elke bestelling voegen we een duidelijke plakinstructie toe. Daarmee kun je zelfstandig je sticker aanbrengen.

Lettertype
Een selectie uit de mogelijkheden is:

Lettertype & Kleuren

Onze kwaliteit
Doordat we zelf produceren zijn bij ons de lijnen kort en de kosten het laagst. We ontwerpen, controleren, produceren en verzenden alles zelf. Plak Het biedt de hoogste kwaliteit door een team van gedreven specialisten.

Ondersteuning
Vanzelfsprekend krijg je van ons volledige ondersteuning. Mocht er tijdens het bevestigen van de stickers toch iets misgaan, stuur ons dan gerust een mailtje. Wij zorgen namelijk altijd voor een gepaste oplossing.

Mocht je een andere afmeting wensen, een andere kleur opdruk of vragen hebben, mail ons dan.

Op alle ontwerpen en foto’s van PlakHet heerst auteursrecht. Het is zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van PlakHet (onderdeel van StormIT Design) niet toegestaan, ontwerpen, informatie, beeldmateriaal en/of foto’s die worden verstrekt via www.plakhet.nl op enigerlei wijze te kopiëren of verspreiden

Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet worden geretourneerd.

Verzending
Nadat je bestelling bij ons binnen is starten we met het produceren van je raamsticker. Je bestelling zal zo snel mogelijk worden verstuurd en zijn in de meeste gevallen tussen 3 en 5 werkdagen is huis. We verpakken je raamsticker in een stevige brievenbusdoos of een koker als deze groter is dan 30 cm.

Verzendkosten zijn:
10 tot 30 cm 2,75 euro
31 tot 60 cm 4,10 eur0
61 tot 80 cm 6,75 euro