&noscript=1 />

Verras de geslaagde met een toffe snoeppot Het zit d’r op Geslaagd

De snoeppot Het zit D’r op Geslaagd is een geweldig cadeau om iemand te geven die geslaagd is. Vul de pot met dropjes of snoepjes. De tekst op de pot kan in meerdere kleuren geleverd worden. Zo zit er altijd een favoriete kleur bij. En

LET OP: Indien je de snoeppot Het zit D’r op Geslaagd compleet vult met drop wordt een zwarte kleur voor de tekst afgeraden. De tekst zal in dat geval minder goed te lezen zijn.

De snoeppot is gemaakt van helder glas en heeft een draaideksel.

Afmetingen snoeppot Het zit D’r op Geslaagd:
Hoogte: 15 cm
Diameter: 12 cm
Inhoud: 1 liter

De pot is niet geschikt voor de vaatwasser en dient met de hand afgewassen te worden.

 

Lettertype

Een selectie uit de mogelijkheden is: https://plakhet.nl/lettertype-kleuren/

Onze kwaliteit

De stickers van Plak Het worden pas gemaakt nadat je ze hebt besteld. Omdat we zelf produceren zijn bij ons de lijnen kort en de kosten laag. We ontwerpen, controleren, produceren en verzenden alles zelf. Plak Het biedt de hoogste kwaliteit door een team van gedreven specialisten.

Ondersteuning

Vanzelfsprekend krijg je van ons volledige ondersteuning. Mocht er iets mis zijn, stuur ons dan gerust een mailtje. Wij zorgen namelijk altijd voor een gepaste oplossing.

Collectie Plak Het

Plak Het heeft een grote collectie stickers, muurcirkels en naamborden voor je beschikbaar. Daarnaast bereiden we onze collectie regelmatig uit.

Mocht je andere wensen, een andere kleur opdruk of vragen hebben, mail ons dan.

Wil je nog meer inspiratie opdoen voor mooie muur- of raamstickers van Plak Het:
Neem eens een kijkje op onze Facebookpagina, Instagram of Pinterest

Op alle ontwerpen en foto’s van Plak Het heerst auteursrecht. Het is zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Plak Het niet toegestaan, ontwerpen, informatie, beeldmateriaal en/of foto’s die worden verstrekt via www.plakhet.nl op enigerlei wijze te kopiëren of verspreiden

Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet worden geretourneerd.

Verzending

Nadat je bestelling bij ons binnen is starten we met het produceren van je snoeppot. Je bestelling zal zo snel mogelijk worden verstuurd en zijn in de meeste gevallen tussen 3 en 5 werkdagen is huis. We verpakken je snoeppot in een stevige doos.
Verzendkosten  6,75 euro, Voor Heesch vul de actiecode HEESCH in en betaal geen verzendkosten.

 

Snoep:

Geen, Gemengde drop, Autodrop, Engelse drop, Kikkertjes, Hartjes, Chocotof