De snoeppot Geslaagd is een geweldig cadeau om iemand te geven die geslaagd is. Vul de pot met dropjes of snoepjes. De tekst op de pot kan in meerdere kleuren geleverd worden. Zo zit er altijd een favoriete kleur bij.

LET OP: Indien je de pot compleet vult met drop wordt een zwarte kleur voor de tekst afgeraden. De tekst zal in dat geval minder goed te lezen zijn.

De snoeppot is gemaakt van helder glas en heeft een draaideksel.

Afmetingen Pot:
Hoogte: 15 cm
Diameter: 12 cm
Inhoud: 1 liter

De pot is niet geschikt voor de vaatwasser en dient met de hand afgewassen te worden.

Een selectie uit de mogelijkheden is:

https://plakhet.nl/lettertype-kleuren/

Onze kwaliteit

Doordat we zelf produceren zijn bij ons de lijnen kort en de kosten het laagst. We ontwerpen, controleren, produceren en verzenden alles zelf. StormIT Design biedt de hoogste kwaliteit door een team van gedreven specialisten.

Ondersteuning

Vanzelfsprekend krijgt u van ons volledige ondersteuning. Mocht er tijdens het bevestigen van de stickers toch iets misgaan, stuur ons dan gerust een mailtje. Wij zorgen namelijk altijd voor een gepaste oplossing.

Mocht je een andere afmeting wensen, een andere kleur opdruk of vragen hebben, mail ons dan.

Op alle ontwerpen en foto’s van StormIT-Design heerst auteursrecht. Het is zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van StormIT-Design niet toegestaan, ontwerpen, informatie, beeldmateriaal en/of foto’s die worden verstrekt via www.stormit-design.nl op enigerlei wijze te kopiëren of verspreiden

Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet worden geretourneerd.

Verzending

Nadat je bestelling bij ons binnen is starten we met het produceren van je snoeppot. Je bestelling zal zo snel mogelijk worden verstuurd en is in de meeste gevallen tussen 3 en 5 werkdagen is huis. Verzendkosten zijn 6,95 en kom je uit heesch, maak dan gebruik van de kortingscode Heesch. Daarmee krijg je gratis verzending.

Snoep:

Geen, Gemengde drop, Autodrop, Engelse drop, Kikkertjes, Hartjes, Chocotof

Chat openen