&noscript=1 />

Sinterklaas is alweer in aantocht. Maak het feest compleet met deze prachtige herbruikbare  Raamsticker Sint en Kerst straathuisjes

Versier je raam voor Sint en Piet met dit Raamsticker Sint en Kerst straathuisjes bestaande uit 7 huisjes en een brug en aankleding zoals op de foto te zien is. Dit straatje is in totaal ruim 1 meter breed en 50 cm hoog. (Huisjes zijn maximaal 30 cm hoog)

Deze stickers zijn statisch waardoor ze eenvoudig zijn aan te brengen. De set bestaat uit 20 elementen die je naar wens op het raam kunt positioneren. De stickers zijn zwart van kleur.

Als het Sinterklaas feest voorbij is kun je de Sint en Pieten vervangen voor de Kerstman en de sneeuwvlokken. Zo heb je in een hand omdraai van de Sinterklaas raamstickers een Kerst raamsticker gemaakt. We versturen deze sticker set in een pakket die wordt verstuurd met track en trace code, zo weet je zeker dat de sticker op tijd wordt geleverd.

De sticker is verkrijgbaar in 1 maat, in het verschillende kleuren. De afmeting van de sticker is ongeveer 150 tot 185 cm. De sticker wordt in delen geleverd. Je haalt ze zelf los en plakt ze afzonderlijk van elkaar op het raam. Hierdoor kan je zelf ook nog een beetje spelen met de hoogte, de breedte en de indeling. En volgend jaar weer te gebruiken!

Inhoud

7 huizen, van links naar rechts:

 • huis 1. afmeting: 12 x 20 cm (breedte x hoogte)
 • huis 2. afmeting: 19 x 25 cm (breedte x hoogte)
 • huis 3. afmeting: 10 x 26 cm (breedte x hoogte)
 • huis 4. afmeting: 10 x 23 cm (breedte x hoogte)
 • huis 5. afmeting: 6 x 14 cm (breedte x hoogte)
 • huis 6. afmeting: 14 x 27 cm (breedte x hoogte)
 • huis 7. afmeting: 14 x 30 cm (breedte x hoogte)
 • 1 x brug. afmeting: 25 x 7 cm (breedte x hoogte)
 • 2 x bomen. afmeting: 11 x 16 cm (breedte x hoogte)
 • 2 x lantaarnpaal. afmeting: 2 x 13 cm (breedte x hoogte)
 • 1 x zak. afmeting: 4 x 5 cm (breedte x hoogte)
 • 1 x cadeau. afmeting: 3 x 3 cm (breedte x hoogte)

Sinterklaas

 • tekst welkom SInt en Piet
 • 8 pietjes
 • sinterklaas op paard
 • 1 boom
 • diverse sint accessoires

Kerst

1 x hert. afmeting: 8 x 10 cm (breedte x hoogte)
10 x ster. afmeting: 2 x 2 cm (breedte x hoogte)
1 x maan. afmeting: 7 x 8 cm (breedte x hoogte)
1 x arrenslee. afmeting: 30 x 10 cm (breedte x hoogte)
1 x hek. afmeting: 6 x 3 cm (breedte x hoogte)
1 x auto met kerstboom. afmeting: 15 x 11 cm (breedte x hoogte)
1 x sneeuwpop. afmeting: 6 x 8 cm (breedte x hoogte)

Raamstickers van statische folie

De stickerset (van statisch vinyl) is herpositioneerbaar en herbruikbaar. De indeling / positie van de stickers kun je zelf bepalen, zo kun je het bijvoorbeeld ook verdelen over 2 ramen. Bewaar altijd het rugpapier waarop de sticker wordt geleverd, zodat je na gebruik de stickers weer terug op het papier kunt plaatsen.

Herbruikbare statische raamstickers laten geen lijmresten achter en kunnen meerdere keren gebruikt worden. Wil je een statische raamsticker opnieuw gebruiken, kun je deze indien nodig even onder de kraan afspoelen, droogmaken en schoon en droog bewaren.

Zit dicht opeen op een vel, maar door het uit elkaar te plaatsen op het raam, wordt hij veel groter.
Bewaar ze in een dichte zak en u kunt het een aantal jaren blijven gebruiken.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren en aan beide kanten statisch, u kunt de sticker dus ook gespiegeld plakken.

Andere tekst of zonder tekst is ook mogelijk, geef dit dan door bij de opmerkingen.

Een selectie uit de mogelijkheden van lettertype en kleuren zijn:
Lettertype & Kleuren

Tip van PlakHet : Heb je een witte achtergrond, zoals bijvoorbeeld witte gordijnen of vitrages dan adviseren wij de kleur zwart. In andere gevallen komt over het algemeen de kleur wit op het raam het mooiste over.

Ondersteuning

Vanzelfsprekend krijg je van ons volledige ondersteuning. Mocht er tijdens het bevestigen van de stickers toch iets misgaan, stuur ons dan gerust een mailtje. Wij zorgen namelijk altijd voor een gepaste oplossing.

Collectie stickers en teksten Plak het

Plak het heeft een grote collectie stickers voor zowel op het raam of muur voor je beschikbaar. Daarnaast bereiden we onze collectie regelmatig uit.

Mocht je een andere afmeting wensen, een andere kleur opdruk of vragen hebben, mail ons dan.

Wil je nog meer inspiratie opdoen voor voor mooie muur- of raamstickers Grachtenpanden van PlakHet:
Neem eens een kijkje op onze Facebookpagina, Instagram of Pinterest

Op alle ontwerpen en foto’s van Plak het heerst auteursrecht. Het is zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Plak het niet toegestaan, ontwerpen, informatie, beeldmateriaal en/of foto’s die worden verstrekt via www.plakhet.nl op enigerlei wijze te kopiëren of verspreiden

Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet worden geretourneerd.

Tip van PlakHet : Heb je een witte achtergrond, zoals bijvoorbeeld witte gordijnen of vitrages dan adviseren wij de kleur zwart. In andere gevallen komt over het algemeen de kleur wit op het raam het mooiste over.

Verzending

Nadat je bestelling bij ons binnen is starten we met het produceren van je raamsticker. Je bestelling zal zo snel mogelijk worden verstuurd en zijn in de meeste gevallen tussen 3 en 5 werkdagen is huis. We verpakken je raamsticker in een stevige doos.
Verzendkosten zijn 4,25 euro per bestelling,

grachtenpandjes sinterklaas kerst sinterklaashuisjes kersthuisjes |  raamsticker grachtenpandjes sinterklaas kerst sinterklaashuisjes | sinterklaas kerst sinterklaashuisjes kersthuisjes wit | kerst sinterklaashuisjes kersthuisjes zwart