&noscript=1 />

Impact Cijfer stickers bestellen bij PlakHet
Voor diverse cijferstickers bent u bij PlakHet aan het juiste adres. Wij hebben een ontzettend divers aanbod cijfer stickers van verschillende lettertypes, 25 verschillende kleuren en afmetingen van 1 cm tot 58 cm in de hoogte. Kort gezegd keuze genoeg. Ook zijn de mogelijkheden met deze nummer stickers ontzettend groot. U kan deze gebruiken om uw huisnummer weer te geven, als decoratie in en buiten het huis en nog veel meer. Elke nummer sticker is dus zeer veelzijdig. Mocht u ondanks de keuzes die wij bieden niet de juiste cijfersticker kunnen vinden laat het ons dan weten. Wilt u graag een lettertype wat niet in ons assortiment staat neem dan even contact met ons op. Dan gaan wij voor u gericht aan de slag.

Zoals boven vermeld zijn onze plakletters zowel binnen als buiten te gebruiken. Het is mogelijk om de cijferstickers gespiegeld te bestellen zodat deze aan de binnenkant van een raam bevestigd kunnen worden. Ook kunnen de plakletters op verschillende ondergronden worden aangebracht waaronder glas, kunststof, gelakte ondergronden, metalen ondergrond en nog veel meer. Zolang de ondergrond maar glad is zonder textuur. Dus geen baksteen of beton bijvoorbeeld. Weet u niet zeker of uw ondergrond geschikt is voor onze stickers vraag het ons.

Duurzame Impact cijferstickers van hoge kwaliteit
Alle kleefletters worden uit een enkel stuk hoogwaardige folie gesneden en vervolgens met de grootste zorg gepeld en voor u schoon gesneden. Onze plakcijfers zijn UV proof en watervast. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor buiten gebruik. Deze stickers blijven lang zitten en behouden lang hun kleur. Hierdoor hebben de stickers aan algemeen lange levensduur.

Voor vragen zijn wij altijd bereikbaar per mail op:

info@plakhet.nl