&noscript=1 />
1

Met de Geboorte raamsticker met hartjes kun je de hele wereld laten weten dat er een klein wondertje is geboren waar jullie als kersverse ouders maanden op hebben moeten wachten, maar nu is het zover dat. Met deze Geboorte raamsticker met hartjes  zal snel de hele buurt weten dat jullie trotse papa en mama zijn geworden. De Geboorte raamsticker met hartjes wordt persoonlijk gemaakt doordat de naam van je zoon of dochter erbij staat. De raamsticker houdt geen daglicht tegen, alles is los en in contour gesneden. Dit betekent geen randen, en kan overal op het raam worden geplakt.

Geboorte raamsticker met hartjes
Met onze geboorte stickers bereik je met weinig inspanning een prachtig resultaat. Onze stickers worden uit vinyl gesneden. Vinyl heeft namelijk het grote voordeel dat het zowel binnen als buiten kan worden gebruikt en vinyl is niet afhankelijk van seizoensinvloeden. Uit het vinyl wordt de vorm van de geboorte sticker gesneden.

De geboorte stickers van PlakHet zijn ideaal om je ramen en deuren van je persoonlijke inbreng te voorzien en te verfraaien. We werken met vinyl van hoge kwaliteit waardoor je stickers een lange periode mee zullen gaan.

Lettertype
De stickers van PlakHet worden gemaakt zoals het voorbeeld. Er is nu eenmaal te veel keus in lettertypes, wil je een ander lettertype, laat je dan gratis adviseren door PlakHet. PlakHet stuurt dan gratis een opzetje van je keuze. Een kleine selectie uit de mogelijkheden is: https://plakhet.nl/lettertype-kleuren/

Raamstickers (eenmalig gebruik)

Het aanbrengen van stickers of teksten

Stickers of teksten zijn op een gemakkelijke wijze op je raam aan te brengen. In dit geval klopt dus het gezegde dat een kind de was kan doen. Bij je bestelling krijg je een link waar je een duidelijke instructie staat. De plakinstructie staat hier online. Door middel van een mail sturen wij u bij elke bestelling een duidelijke plakinstructie toe. Daarmee kunt u zelfstandig en probleemloos uw muurstickers of muurteksten op de ondergrond plakken.

Onze kwaliteit

De stickers van Plak het worden pas gemaakt nadat je ze hebt besteld. Omdat we zelf produceren zijn bij ons de lijnen kort en de kosten laag. We ontwerpen, controleren, produceren en verzenden alles zelf. Plak het biedt de hoogste kwaliteit door een team van gedreven specialisten.

Ondersteuning

Vanzelfsprekend krijg je van ons volledige ondersteuning. Mocht er tijdens het bevestigen van de stickers toch iets misgaan, stuur ons dan gerust een mailtje. Wij zorgen namelijk altijd voor een gepaste oplossing.

Stickers en teksten van Plak het verwijderen

Het is vanzelfsprekend mogelijk dat je op een bepaald moment op een sticker bent uitgekeken. Dat is natuurlijk geen enkel probleem. De beste werkwijze om een muur- of raamsticker te verwijderen is om deze met een föhn goed warm te maken. (Op eigen risico) Vervolgens kunt u de sticker stukje voor stukje verwijderen. Als het goed is blijven er geen lijmresten op de muur achter. Een verwijderde muursticker is niet herbruikbaar.

Collectie stickers en teksten Plak het

Plak het heeft een grote collectie stickers voor zowel op het raam of muur voor je beschikbaar. Daarnaast bereiden we onze collectie regelmatig uit.

Mocht je een andere afmeting wensen, een andere kleur opdruk of vragen hebben, mail ons dan.

Wil je nog meer inspiratie opdoen voor mooie gepersonaliseerde cadeau’s, raamcirkels, naamborden,  muur- of raamstickers van PlakHet:
Neem eens een kijkje op onze Facebookpagina, Instagram of Pinterest

Op alle ontwerpen en foto’s van Plak het heerst auteursrecht. Het is zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Plak het niet toegestaan, ontwerpen, informatie, beeldmateriaal en/of foto’s die worden verstrekt via www.plakhet.nl op enigerlei wijze te kopiëren of verspreiden

Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet worden geretourneerd.

Tip van PlakHet : Heb je een witte achtergrond, zoals bijvoorbeeld witte gordijnen of vitrages dan adviseren wij de kleur zwart. In andere gevallen komt over het algemeen de kleur wit op het raam het mooiste over.

Verzending

Nadat je bestelling bij ons binnen is starten we met het produceren van je raamsticker. Je bestelling zal zo snel mogelijk worden verstuurd en zijn in de meeste gevallen tussen 3 en 5 werkdagen is huis. We verpakken je raamsticker in een stevige doos.
Verzendkosten zijn 4,25 euro per bestelling tot 30 cm, 6,50 voor de grotere raamstickers

Geboorte| Geboren | Sticker | Jongen| Meisje| Statisch | Feest| Raamsticker | vinyl |