&noscript=1 />

De verjaardag aftelkalender  helpt kinderen om de dagen en weken beter te begrijpen. En op deze manier af te tellen naar hun eigen verjaardag.

De raamsticker verjaardag (herbruikbaar) is statisch, duurzaam en aan beide kanten bruikbaar. Het is ook mogelijk om naar andere gelegenheden af te tellen zoals Kerst, sinterklaas, halloween, carnaval, vakantie etc. Hiervoor komen nog andere afbeeldingen bij. Deze zijn dan los te bestellen.

Met deze aftelkalender kun je samen met je kind 31 dagen lang af tellen tot de grote dag. De aftelkalender bestaat uit een set confetti, rondje, serpetine, hartjes etc. en ook 31 gekleurde sterren die te gebruiken zijn om  om af te tellen. De sterren zijn tweezijdig gekleurd, zodat je ze zowel van binnen als van buiten kunt zien. Het decoreren van gladde ramen is nog nooit zo makkelijk geweest!Bestel nu deze Verjaardag Aftelkalender van plakhet en maak de verjaardag van je kind extra feestelijk. Met deze sticker kan je kindje gemakkelijk bij houden wanneer de grote dag is!.

Het aanbrengen van de verjaardag raamstickers
verjaardag stickers zijn gemakkelijk op je raam aan te brengen. Bij elke bestelling voegen we een duidelijke plakinstructie toe. Daarmee kun je zelfstandig je raamsticker op een raam aanbrengen.

Raamstickers van statische folie

De stickerset (van statisch vinyl) is herpositioneerbaar en herbruikbaar. De indeling / positie van de stickers kun je zelf bepalen, zo kun je het bijvoorbeeld ook verdelen over 2 ramen. Bewaar altijd het rugpapier waarop de sticker wordt geleverd, zodat je na gebruik de stickers weer terug op het papier kunt plaatsen. Totale afmeting is ongeveer 120 x 150 mm

Herbruikbare statische raamstickers laten geen lijmresten achter en kunnen meerdere keren gebruikt worden. Wil je een statische raamsticker opnieuw gebruiken, kun je deze indien nodig even onder de kraan afspoelen, droogmaken en schoon en droog bewaren.

Zit dicht opeen op een vel, maar door het uit elkaar te plaatsen op het raam, wordt hij veel groter.
Bewaar ze in een dichte zak en u kunt het een aantal jaren blijven gebruiken.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren en aan beide kanten statisch, u kunt de sticker dus ook gespiegeld plakken.

Onze kwaliteit

De stickers van Plak het worden pas gemaakt nadat je ze hebt besteld. Omdat we zelf produceren zijn bij ons de lijnen kort en de kosten laag. We ontwerpen, controleren, produceren en verzenden alles zelf. Plak het biedt de hoogste kwaliteit door een team van gedreven specialisten.

Ondersteuning

Vanzelfsprekend krijg je van ons volledige ondersteuning. Mocht er tijdens het bevestigen van de stickers toch iets misgaan, stuur ons dan gerust een mailtje. Wij zorgen namelijk altijd voor een gepaste oplossing.

Collectie stickers en teksten Plak het

Plak het heeft een grote collectie stickers voor zowel op het raam of muur voor je beschikbaar. Daarnaast bereiden we onze collectie regelmatig uit.

Mocht je een andere afmeting wensen, een andere kleur opdruk of vragen hebben, mail ons dan.

Wil je nog meer inspiratie opdoen voor voor mooie muur- of raamstickers Grachtenpanden van PlakHet:
Neem eens een kijkje op onze Facebookpagina, Instagram of Pinterest

Op alle ontwerpen en foto’s van Plak het heerst auteursrecht. Het is zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Plak het niet toegestaan, ontwerpen, informatie, beeldmateriaal en/of foto’s die worden verstrekt via www.plakhet.nl op enigerlei wijze te kopiëren of verspreiden

Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet worden geretourneerd.

Tip van PlakHet : Heb je een witte achtergrond, zoals bijvoorbeeld witte gordijnen of vitrages dan adviseren wij de kleur zwart. In andere gevallen komt over het algemeen de kleur wit op het raam het mooiste over.

Verzending

Nadat je bestelling bij ons binnen is starten we met het produceren van je raamsticker. Je bestelling zal zo snel mogelijk worden verstuurd en zijn in de meeste gevallen tussen 3 en 5 werkdagen is huis. We verpakken je raamsticker in een stevige doos

 

Kleur:

, , , , ,