&noscript=1 />

Ook voor Transparante Stickers kun je bij Plak het terecht.

Deze transparantie stickers zijn leuk om op een glazen pot te plakken, of ergens anders op. De afbeelding blijft duidelijk zichtbaar en de sticker zie je bijna niet zitten. Voor het ontwerp, andere formaten, of andere aantallen kun je contact opnemen via whatsapp of mail.

SPECIFICATIES
100 stuks
, 4/0 full color
A7 – 74 x 105 mm

Extra’s
rechthoekig, schoongesneden, enkelzijdig glanslaminaat

Onze kwaliteit

Doordat we zelf produceren zijn bij ons de lijnen kort en de kosten het laagst. We ontwerpen, controleren, produceren en verzenden alles zelf. Plak het biedt de hoogste kwaliteit door een team van gedreven specialisten.

Ondersteuning

Vanzelfsprekend krijgt u van ons volledige ondersteuning. Mocht er tijdens het bevestigen van de stickers toch iets misgaan, stuur ons dan gerust een mailtje. Wij zorgen namelijk altijd voor een gepaste oplossing.

Stuur een whatsapp of mail voor je wensen.

Op alle ontwerpen en foto’s van Plak het heerst auteursrecht. Het is zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Plak het niet toegestaan, ontwerpen, informatie, beeldmateriaal en/of foto’s die worden verstrekt via www.plakhet.nl op enigerlei wijze te kopiëren of verspreiden

Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet worden geretourneerd.

Verzending

Nadat je bestelling bij ons binnen is starten we met het produceren van je stickers. Je bestelling zal zo snel mogelijk worden verstuurd en zijn in de meeste gevallen tussen 3 en 5 werkdagen is huis. We verpakken je bestelling in een stevige doos. Verzendkosten 6,95