&noscript=1 />
1

Bied u uw klanten voordeel aan door middel van een kortingspercentage? Laat het ze weten door middel van deze kortingssticker.

Ronde kortingspercentage sticker sale

De Ronde kortingspercentage sticker sale is voorzien van een witte tekst. Bent u op zoek naar een specifiek kortingspercentage? Laat dit ons dan weten bij uw bestelling, we helpen u namelijk graag! De kortingspercentage stickers zijn bovendien voorzien van een permanent hechtende lijm. Zo blijft de sticker goed op zijn plaats zitten.

De sticker is bovendien leverbaar in diverse kleuren en afmetingen. Kies de kleur en het formaat waar u naar op zoek bent.

Wanneer u de kortingspercentage sticker goed wenst te bevestigen, dan raden wij aan een rakel met uw bestelling mee te bestellen. Zo bevestigt u de sticker eenvoudig op zijn plaats.

Wilt u de sticker aan de binnenkant op het raam plakken zodat deze ook vanaf buiten leesbaar is? Dan kan dit uiteraard ook!

Raamstickers (eenmalig gebruik)

Het aanbrengen van stickers of teksten

Stickers of teksten zijn op een gemakkelijke wijze op je raam aan te brengen. In dit geval klopt dus het gezegde dat een kind de was kan doen. Bij je bestelling krijg je een link waar je een duidelijke instructie staat. De plakinstructie staat hier online. Door middel van een mail sturen wij u bij elke bestelling een duidelijke plakinstructie toe. Daarmee kunt u zelfstandig en probleemloos uw stickers of teksten op de ondergrond plakken.

Onze kwaliteit

De stickers van Plak het worden pas gemaakt nadat je ze hebt besteld. Omdat we zelf produceren zijn bij ons de lijnen kort en de kosten laag. We ontwerpen, controleren, produceren en verzenden alles zelf. Plak het biedt de hoogste kwaliteit door een team van gedreven specialisten.

Ondersteuning

Vanzelfsprekend krijg je van ons volledige ondersteuning. Mocht er tijdens het bevestigen van de stickers toch iets misgaan, stuur ons dan gerust een mailtje. Wij zorgen namelijk altijd voor een gepaste oplossing.

Stickers en teksten van Plak het verwijderen

Het is vanzelfsprekend mogelijk dat je op een bepaald moment op een sticker bent uitgekeken. Dat is natuurlijk geen enkel probleem. De beste werkwijze om een muur- of raamsticker te verwijderen is om deze met een föhn goed warm te maken. (Op eigen risico) Vervolgens kunt u de sticker stukje voor stukje verwijderen. Als het goed is blijven er geen lijmresten achter. Een verwijderde muursticker is niet herbruikbaar.

Collectie stickers en teksten Plak het

Plak het heeft een grote collectie stickers voor zowel op het raam of muur voor je beschikbaar. Daarnaast bereiden we onze collectie regelmatig uit.

Mocht je een andere afmeting wensen, een andere kleur opdruk of vragen hebben, mail ons dan.

Wil je nog meer inspiratie opdoen voor voor mooie muur- of raamstickers van PlakHet: Neem eens een kijkje op onze Facebookpagina, Instagram of Pinterest

Op alle ontwerpen en foto’s van Plak het heerst auteursrecht. Het is zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Plak het niet toegestaan, ontwerpen, informatie, beeldmateriaal en/of foto’s die worden verstrekt via www.plakhet.nl op enigerlei wijze te kopiëren of verspreiden

Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet worden geretourneerd.

Tip van PlakHet : Heb je een witte achtergrond, zoals bijvoorbeeld witte gordijnen of vitrages dan adviseren wij de kleur zwart. In andere gevallen komt over het algemeen de kleur wit op het raam het mooiste over.

Verzending

Nadat je bestelling bij ons binnen is starten we met het produceren van je raamsticker. Je bestelling zal zo snel mogelijk worden verstuurd en zijn in de meeste gevallen tussen 3 en 5 werkdagen is huis. We verpakken je raamsticker in een stevige doos

 

Afmeting:

, , , ,

Kleur:

, , , , , ,

Leesbaarheid

Ik plak de sticker binnen, en is van buiten leesbaar, Ik plak de sticker buiten en leesbaar