&noscript=1 />
1

Een nog leuker feest met onze raamsticker Sinterklaas en Piet

Breng de sinterklaassfeer in huis met de Raamsticker Sinterklaas en Piet van PlakHet. Wij hebben precies wat je nodig hebt om je huis feestelijk aan te kleden voor Sinterklaas. Onze Raamsticker Sinterklaas en Piet is ontworpen om iedereen in de feeststemming te brengen. En het mooiste is: onze stickers zijn niet alleen mooi, maar ook duurzaam en herbruikbaar.

Voor Iedereen een feestelijke sfeer

Wil je je kinderen verrassen met een leuke Sinterklaas en Piet sticker? Of wil je je huis aankleden voor pakjesavond? Dan is dit de ideale sticker. De sticker heeft een afmeting van 30 bij 60 cm, groot genoeg dus om van een afstand te kunnen zien. De raamsticker Sinterklaas en Piet is beschikbaar in de kleuren blauw, bruin, geel, groen, rood, wit en zwart. Voor ieder wat wils dus!

Duurzaam en flexibel ontwerp

De Sinterklaas en Piet raamstickers van PlakHet zijn gemaakt van hoogwaardige statische folie. Dit materiaal is niet alleen sterk en duurzaam, maar ook herpositioneerbaar en herbruikbaar. De stickers kunnen na gebruik gemakkelijk worden verwijderd zonder lijmresten achter te laten en ze kunnen meerdere keren worden hergebruikt. Je kunt de indeling en positie van de stickers zelf bepalen, je hebt dus de volledige vrijheid om te experimenteren met het ontwerp.

Zorgeloos gebruik en onderhoud

Wil je jouw Sinterklaas sticker opnieuw gebruiken? Spoel hem simpelweg af onder de kraan, droog hem en bewaar hem op een schone, droge plek. We raden aan om het rugpapier te bewaren waarop de sticker wordt geleverd, zodat je de sticker na gebruik weer gemakkelijk terug kunt plaatsen. Bewaar de stickers in een dichte zak en je kunt ze meerdere jaren blijven gebruiken.

Uitgebreide selectie

Bij PlakHet hebben we een uitgebreide collectie stickers voor op het raam of de muur beschikbaar. Ons assortiment wordt regelmatig uitgebreid en we bieden volledige ondersteuning. Mocht er iets misgaan tijdens het bevestigen van de stickers, stuur ons dan een mailtje. Wij zorgen altijd voor een passende oplossing.

Respect voor auteursrecht

Bij PlakHet hechten we veel waarde aan auteursrechten. Het is daarom zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van PlakHet niet toegestaan om ontwerpen, informatie, beeldmateriaal en/of foto’s die worden verstrekt via www.plakhet.nl te kopiĆ«ren of te verspreiden. Bereid je voor op de gezelligste tijd van het jaar met onze Raamsticker Sinterklaas en Piet. PlakHet wenst je een vrolijk sinterklaasfeest!

 

Tip van PlakHet : Heb je een witte achtergrond, zoals bijvoorbeeld witte gordijnen of vitrages dan adviseren wij de kleur zwart. In andere gevallen komt over het algemeen de kleur wit op het raam het mooiste over.

Wil je nog meer inspiratie opdoen voor voor mooie muur- of raamstickersĀ  van PlakHet:
Neem eens een kijkje op onze Facebookpagina, Instagram of Pinterest

Verzending

Nadat je bestelling bij ons binnen is starten we met het produceren van je raamsticker. Je bestelling zal zo snel mogelijk worden verstuurd en zijn in de meeste gevallen tussen 3 en 5 werkdagen is huis. We verpakken je raamsticker in een stevige doos.

 

raamsticker sint en piet | raamstickers kerst of sinterklaas herbruikbaar | sinterklaas herbruikbaar statisch materiaal

 

Afmeting:

Kleur:

, , , , , ,