&noscript=1 />

Muursticker Afrika Natuur en Dieren

Muursticker Afrika: Natuur en Dieren. Onder andere olifanten en giraffes. 

Plak het Muurstickers voor de woonkamer

Met muurstickers voor uw woonkamer bereikt u met weinig inspanning een prachtig resultaat. Daarnaast zijn muurstickers op verschillende gladde ondergronden toepasbaar. Onze muurstickers worden uit vinyl gesneden. Vinyl heeft namelijk het grote voordeel dat het zowel binnen als buiten kan worden gebruikt en vinyl is niet afhankelijk van seizoensinvloeden. Uit het vinyl wordt de vorm van de muursticker gesneden. Kortom plakt u hierdoor alleen de vorm op de ondergrond en blijft daaromheen de achtergrondkleur zichtbaar.

Muurstickers en muurteksten van Plak het

De muurstickers en -teksten van Plak het zijn ideaal om uw woonkamer, of slaapkamer van uw persoonlijke inbreng te voorzien en te verfraaien. Bovendien werken wij met vinyl van hoge kwaliteit waardoor uw stickers een lange periode mee zullen gaan.

Het aanbrengen van de muurstickers en muurteksten

Stickers of teksten zijn op een gemakkelijke wijze op je raam aan te brengen. In dit geval klopt dus het gezegde dat een kind de was kan doen. Bij je bestelling krijg je een link waar je een duidelijke instructie staat. De plakinstructie staat hier online. Door middel van een mail sturen wij u bij elke bestelling een duidelijke plakinstructie toe. Daarmee kunt u zelfstandig en probleemloos uw muurstickers of muurteksten op de ondergrond plakken.

Onze kwaliteit

De muurstickers en muurteksten van Plak het worden pas gemaakt nadat je ze heeft besteld. Omdat we zelf produceren zijn bij ons de lijnen kort en de kosten het laagst. We ontwerpen, controleren, produceren en verzenden alles zelf. StormIT Design biedt de hoogste kwaliteit door een team van gedreven specialisten.

Ondersteuning

Vanzelfsprekend krijgt u van ons volledige ondersteuning. Mocht er tijdens het bevestigen van de stickers toch iets misgaan, stuur ons dan gerust een mailtje. Wij zorgen namelijk altijd voor een gepaste oplossing.

Muurstickers en muurteksten van Plak het verwijderen

Het is vanzelfsprekend mogelijk dat u op een bepaald moment op een muursticker bent uitgekeken. Dat is natuurlijk geen enkel probleem. De beste werkwijze om een muursticker te verwijderen is om deze met een föhn goed warm te maken. Vervolgens kunt u de sticker stukje voor stukje verwijderen. Als het goed is blijven er geen lijmresten op de muur achter. Een verwijderde muursticker is niet herbruikbaar.

Collectie muurstickers en muurteksten Plak het

Plak het heeft een grote collectie muurstickers en muurteksten voor u beschikbaar. Daarnaast bereiden we onze collectie regelmatig uit.

Overige informatie:

Als laatste informeren wij u hieronder over geschikte en ongeschikte ondergronden om muurstickers van Plak het op aan te brengen?

– Geschikte ondergronden voor deze muursticker zijn: Behang (glad), Glasvezel- of vliesbehang, Aluminium en andere metaalsoorten, de meeste muurverf- en latexsoorten en hout.

– Ongeschikte ondergronden zijn: Ruw beton, Water- en vuil afstotende muurverf , Grove structuur muurverf, Granol en Grips.

Mocht je een andere afmeting wensen, een andere kleur opdruk of vragen hebben, mail ons dan.

Op alle ontwerpen en foto’s van Plak het heerst auteursrecht. Het is zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Plak het niet toegestaan, ontwerpen, informatie, beeldmateriaal en/of foto’s die worden verstrekt via www.plakhet.nl op enigerlei wijze te kopiëren of verspreiden

Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet worden geretourneerd.

Verzending

Nadat je bestelling bij ons binnen is starten we met het produceren van je raamsticker. Je bestelling zal zo snel mogelijk worden verstuurd en zijn in de meeste gevallen tussen 3 en 5 werkdagen is huis. We verpakken je raamsticker in een stevige doos.
Verzendkosten zijn 6,95 euro per bestelling