&noscript=1 />
1

A-Astoria Sans, gemaakt van hoogwaardig sticker materiaal.

 

Onze stickers
Onze stickers worden uit vinyl gesneden. Vinyl heeft namelijk het grote voordeel dat het zowel binnen als buiten kan worden gebruikt en vinyl is niet afhankelijk van seizoensinvloeden. De sticker is volledig uitgesneden. Dat houdt in dat wat op het voorbeeld zwart is, daadwerkelijk sticker is. Al het overige is weggesneden. Andersom is ook mogelijk, klik dan diapositief aan.

De sticker is tevens voorzien van applicatie tape, wat de montage gemakkelijk maakt. De kleur van de sticker kunt u kiezen in de lijst ‘Kleuren’. De afmeting van de sticker kunt u kiezen in de lijst ‘Hoogte cijfers & letters’, dit is de hoogte van de letter. Staat het formaat dat u zoekt er niet bij? Neem dan contact met ons op.

 

Lettertype & Kleuren

De site wordt nog aangevuld met meer letters, cijfer en leestekens. Van diverse lettertypes. Een selectie uit de mogelijkheden is:

Staat de sticker die u zoekt (nog) niet op onze website? neem dan contact met ons op!

Het aanbrengen van de stickers
verjaardag stickers zijn gemakkelijk op je raam aan te brengen. Bij elke bestelling voegen we een duidelijke plakinstructie toe. Daarmee kun je zelfstandig je raamsticker op een raam aanbrengen.

Onze kwaliteit

Doordat we zelf produceren zijn bij ons de lijnen kort en de kosten het laagst. We ontwerpen, controleren, produceren en verzenden alles zelf. StormIT Design biedt de hoogste kwaliteit door een team van gedreven specialisten.

Ondersteuning

Vanzelfsprekend krijgt u van ons volledige ondersteuning. Mocht er tijdens het bevestigen van de stickers toch iets misgaan, stuur ons dan gerust een mailtje. Wij zorgen namelijk altijd voor een gepaste oplossing.

Mocht je een andere afmeting wensen, een andere kleur opdruk of vragen hebben, mail ons dan.

Op alle ontwerpen en foto’s van StormIT-Design heerst auteursrecht. Het is zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van StormIT-Design niet toegestaan, ontwerpen, informatie, beeldmateriaal en/of foto’s die worden verstrekt via www.stormit-design.nl op enigerlei wijze te kopiëren of verspreiden

Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet worden geretourneerd.

Verzending

Nadat je bestelling bij ons binnen is starten we met het produceren van je raamsticker. Je bestelling zal zo snel mogelijk worden verstuurd en zijn in de meeste gevallen tussen 3 en 5 werkdagen is huis. Vanaf 25 x 25 cm verpakken we de sticker in een stevige brievenbusdoos.  De verzendkosten zijn 2,75 per bestelling.

hoogte cijfers & letters

02 cm, 02,5 cm, 03 cm, 03,5 cm, 04 cm, 04,5 cm, 05 cm, 05,5 cm, 06 cm, 06,5 cm, 07 cm, 07,5 cm, 08 cm, 08,5 cm, 09 cm, 09,5 cm, 10 cm, 11 cm, 12 cm, 13 cm, 14 cm, 15 cm, 16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm, 20 cm, 21 cm, 22 cm, 23 cm, 24 cm, 25 cm, 26 cm, 27 cm, 28 cm, 29 cm, 30 cm