&noscript=1 />
1

Losse plakcijfers en letters Stencil  worden gemaakt van hoogwaardig sticker materiaal.

Losse plakcijfers en letters Stencil kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Als ze aan de binnenzijde van een raam worden geplakt en vanaf buiten leesbaar moeten zijn, dan kunnen ze gespiegeld geleverd worden.

De sticker is volledig uitgesneden. Dat houdt in dat wat op het voorbeeld zwart is, daadwerkelijk sticker is. Al het overige is weggesneden. Andersom is ook mogelijk, klik dan diapositief aan.

De sticker is tevens voorzien van applicatie tape, wat de montage gemakkelijk maakt. De kleur van de sticker kunt u kiezen in de lijst ‘Kleuren’. De afmeting van de sticker kunt u kiezen in de lijst ‘Hoogte cijfers & letters’, dit is de hoogte van de letter. Staat het formaat dat u zoekt er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Tip van PlakHet : Heb je een witte achtergrond, zoals bijvoorbeeld witte gordijnen of vitrages dan adviseren wij de kleur zwart. In andere gevallen komt over het algemeen de kleur wit op het raam het mooiste over.

Losse plakcijfers en letters Stencil zijn stickers (eenmalig gebruik)

Het aanbrengen van Losse plakcijfers en letters Stencil

Stickers of teksten zijn op een gemakkelijke wijze op je raam aan te brengen. In dit geval klopt dus het gezegde dat een kind de was kan doen. Bij je bestelling krijg je een link waar je een duidelijke instructie staat. De plakinstructie staat hier online. Door middel van een mail sturen wij u bij elke bestelling een duidelijke plakinstructie toe. Daarmee kunt u zelfstandig en probleemloos uw muurstickers of muurteksten op de ondergrond plakken.

Losse plakcijfers en letters Stencil van Plak het verwijderen

Het is vanzelfsprekend mogelijk dat je op een bepaald moment op een sticker bent uitgekeken. Dat is natuurlijk geen enkel probleem. De beste werkwijze om een muur- of raamsticker te verwijderen is om deze met een föhn goed warm te maken. (Op eigen risico) Vervolgens kunt u de sticker stukje voor stukje verwijderen. Als het goed is blijven er geen lijmresten op de muur achter. Een verwijderde muursticker is niet herbruikbaar.

Onze kwaliteit

De stickers van Plak Het worden pas gemaakt nadat je ze hebt besteld. Omdat we zelf produceren zijn bij ons de lijnen kort en de kosten laag. We ontwerpen, controleren, produceren en verzenden alles zelf. Plak Het biedt de hoogste kwaliteit door een team van gedreven specialisten.

Ondersteuning

Vanzelfsprekend krijg je van ons volledige ondersteuning. Mocht er tijdens het bevestigen van de stickers toch iets misgaan, stuur ons dan gerust een mailtje. Wij zorgen namelijk altijd voor een gepaste oplossing.

Collectie Plak Het

Plak Het heeft een grote collectie stickers, muurcirkels en naamborden voor je beschikbaar. Daarnaast bereiden we onze collectie regelmatig uit.

Mocht je andere wensen, een andere kleur opdruk of vragen hebben, mail ons dan.

Wil je nog meer inspiratie opdoen voor mooie muur- of raamstickers van Plak Het:
Neem eens een kijkje op onze Facebookpagina, Instagram of Pinterest

Op alle ontwerpen en foto’s van Plak Het heerst auteursrecht. Het is zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Plak Het niet toegestaan, ontwerpen, informatie, beeldmateriaal en/of foto’s die worden verstrekt via www.plakhet.nl op enigerlei wijze te kopiëren of verspreiden

Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet worden geretourneerd.

Verzending

Nadat je bestelling bij ons binnen is starten we met het produceren van je snoeppot. Je bestelling zal zo snel mogelijk worden verstuurd en zijn in de meeste gevallen tussen 3 en 5 werkdagen is huis. We verpakken je snoeppot in een stevige doos.
Verzendkosten  6,75 euro, Voor Heesch vul de actiecode HEESCH in en betaal geen verzendkosten.

 

hoogte cijfers & letters

02 cm, 02,5 cm, 03 cm, 03,5 cm, 04 cm, 04,5 cm, 05 cm, 05,5 cm, 06 cm, 06,5 cm, 07 cm, 07,5 cm, 08 cm, 08,5 cm, 09 cm, 09,5 cm, 10 cm, 11 cm, 12 cm, 13 cm, 14 cm, 15 cm, 16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm, 20 cm, 21 cm, 22 cm, 23 cm, 24 cm, 25 cm, 26 cm, 27 cm, 28 cm, 29 cm, 30 cm

Kleur:

, , , , , , , , , , , , ,