Verras de geslaagde met een toffe sticker op de raam, deur of muur.

Deze Geslaagd vlaggen sticker, is leuk om tegen het raam, deur of muur aan te kleven als er iemand geslaagd is voor zijn diploma.

Onze geslaagd stickers
Met onze geslaagdstickers bereik je met weinig inspanning een prachtig resultaat. Onze stickers worden uit vinyl gesneden. Vinyl heeft namelijk het grote voordeel dat het zowel binnen als buiten kan worden gebruikt en vinyl is niet afhankelijk van seizoensinvloeden. Uit het vinyl wordt de vorm van de geslaagdsticker gesneden.

Het aanbrengen van de geslaagdstickers
geslaagdstickers zijn gemakkelijk op je raam aan te brengen. Bij elke bestelling voegen we een duidelijke plakinstructie toe. Daarmee kun je zelfstandig je sticker aanbrengen.

Lettertype

Een selectie uit de mogelijkheden is:

https://plakhet.nl/lettertype-kleuren/

Onze kwaliteit

Doordat we zelf produceren zijn bij ons de lijnen kort en de kosten het laagst. We ontwerpen, controleren, produceren en verzenden alles zelf. StormIT Design biedt de hoogste kwaliteit door een team van gedreven specialisten.

Ondersteuning

Vanzelfsprekend krijgt u van ons volledige ondersteuning. Mocht er tijdens het bevestigen van de stickers toch iets misgaan, stuur ons dan gerust een mailtje. Wij zorgen namelijk altijd voor een gepaste oplossing.

Mocht je een andere afmeting wensen, een andere kleur opdruk of vragen hebben, mail ons dan.

Op alle ontwerpen en foto’s van StormIT-Design heerst auteursrecht. Het is zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van StormIT-Design niet toegestaan, ontwerpen, informatie, beeldmateriaal en/of foto’s die worden verstrekt via www.stormit-design.nl op enigerlei wijze te kopiëren of verspreiden

Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet worden geretourneerd.

Verzending

Nadat je bestelling bij ons binnen is starten we met het produceren van je raamsticker. Je bestelling zal zo snel mogelijk worden verstuurd en zijn in de meeste gevallen tussen 3 en 5 werkdagen is huis. We verpakken je raamsticker in een stevige brievenbusdoos.
Verzendkosten zijn 2,75 euro per bestelling

Chat openen