&noscript=1 />
1

Verras de geslaagde met een toffe sticker op de raam, deur of muur.

Deze Geslaagd vlaggen, is leuk om tegen het raam, deur of muur aan te kleven als er iemand geslaagd is voor zijn diploma. Het is een bijzonder moment en moet uiteraard gevierd worden. Laat anderen zien dat dat er een geslaagde in huis woont met onze  Geslaagd vlaggen. Deze sticker is gepersonaliseerd met de naam van de geslaagde.

Onze geslaagd stickers
Met deze Geslaagd vlaggen bereik je met weinig inspanning een prachtig resultaat. Onze stickers worden uit vinyl gesneden. Vinyl heeft namelijk het grote voordeel dat het zowel binnen(gespiegeld) als buiten kan worden gebruikt en vinyl is niet afhankelijk van seizoensinvloeden. Uit het vinyl wordt de vorm (contour) van de Geslaagd vlaggen gesneden. En hebben hierdoor geen achtergrond. Je ziet alleen de letters en/of afbeelding.

Raamstickers (eenmalig gebruik)

Het aanbrengen van stickers of teksten

Stickers of teksten zijn op een gemakkelijke wijze op je raam aan te brengen. In dit geval klopt dus het gezegde dat een kind de was kan doen. Bij je bestelling krijg je een link waar je een duidelijke instructie staat. De plakinstructie staan hier online. Wij sturen je bij elke bestelling een duidelijke plakinstructie toe. Daarmee kunt u zelfstandig en probleemloos uw muur-, raam-, container- of deurstickers of muurteksten op de ondergrond plakken.

Lettertype

Een selectie uit de mogelijkheden is: https://plakhet.nl/lettertype-kleuren/

Onze kwaliteit

De stickers van Plak Het worden pas gemaakt nadat je ze hebt besteld. Omdat we zelf produceren zijn bij ons de lijnen kort en de kosten laag. We ontwerpen, controleren, produceren en verzenden alles zelf. Plak hHet biedt de hoogste kwaliteit door een team van gedreven specialisten.

Ondersteuning

Vanzelfsprekend krijg je van ons volledige ondersteuning. Mocht er tijdens het bevestigen van de stickers toch iets misgaan, stuur ons dan gerust een mailtje. Wij zorgen namelijk altijd voor een gepaste oplossing.

Stickers en teksten van Plak Het verwijderen

Het is vanzelfsprekend mogelijk dat je op een bepaald moment op een sticker bent uitgekeken. Dat is natuurlijk geen enkel probleem. De beste werkwijze om een muur- of raamsticker te verwijderen is om deze met een föhn goed warm te maken. (Op eigen risico) Vervolgens kunt u de sticker stukje voor stukje verwijderen. Als het goed is blijven er geen lijmresten op de muur achter. Een verwijderde muursticker is niet herbruikbaar.

Collectie stickers en teksten Plak Het

Plak Het heeft een grote collectie stickers voor zowel op het raam, deur, container of muur voor je beschikbaar. Daarnaast bereiden we onze collectie regelmatig uit.

Mocht je een andere afmeting wensen, een andere kleur opdruk of vragen hebben, mail ons dan.

Wil je nog meer inspiratie opdoen voor voor mooie muur- of raamstickers van Plak Het:
Neem eens een kijkje op onze Facebookpagina, Instagram of Pinterest

Op alle ontwerpen en foto’s van Plak Het heerst auteursrecht. Het is zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Plak Het niet toegestaan, ontwerpen, informatie, beeldmateriaal en/of foto’s die worden verstrekt via www.plakhet.nl op enigerlei wijze te kopiëren of verspreiden

Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet worden geretourneerd.

Tip van PlakHet : Heb je een witte achtergrond, zoals bijvoorbeeld witte gordijnen of vitrages dan adviseren wij de kleur zwart. In andere gevallen komt over het algemeen de kleur wit op het raam het mooiste over.

 

Verzending

Nadat je bestelling bij ons binnen is starten we met het produceren van je sticker. Je bestelling zal zo snel mogelijk worden verstuurd en zijn in de meeste gevallen tussen 3 en 5 werkdagen is huis. We verpakken je raamsticker in een stevige brievenbusdoos of een koker als deze groter is dan 30 cm.
Verzendkosten zijn 3,75 euro per bestelling tot 20 cm. Vanaf 30 cm zijn de verzendkosten 4,25 euro, bij 40 cm zijn de verzendkosten 6,75 euro