&noscript=1 />

Bied u uw klanten voordeel aan door middel van een kortingspercentage? Laat het ze weten door middel van deze kortingssticker.

De kortingspercentage sticker

De sale sticker is voorzien van een witte tekst. Bent u op zoek naar een specifiek kortingspercentage? Laat dit ons dan weten bij uw bestelling, we helpen u namelijk graag! De kortingspercentage stickers zijn bovendien voorzien van een permanent hechtende lijm. Zo blijft de sticker goed op zijn plaats zitten.

De sticker is bovendien leverbaar in diverse kleuren en afmetingen. Kies de kleur en het formaat waar u naar op zoek bent.

Wanneer u de kortingspercentage sticker goed wenst te bevestigen, dan raden wij aan een rakel met uw bestelling mee te bestellen. Zo bevestigt u de sticker eenvoudig op zijn plaats.

Wilt u de sticker aan de binnenkant op het raam plakken zodat deze ook vanaf buiten leesbaar is? Dan kan dit uiteraard ook!

Ondersteuning

Vanzelfsprekend krijgt u van ons volledige ondersteuning. Mocht er tijdens het bevestigen van de stickers toch iets misgaan, stuur ons dan gerust een mailtje. Wij zorgen namelijk altijd voor een gepaste oplossing.

Levertijd: ca. 3-5 werkdagen.

Afmeting:

, , , ,

Kleur:

, , , , , ,

Leesbaarheid

Ik plak de sticker binnen, en is van buiten leesbaar, Ik plak de sticker buiten en leesbaar