&noscript=1 />

Met deze 3 container/kliko huisnummer stickers wit ben je je kliko nooit meer kwijtraken. Deze simpele container/kliko sticker met huisnummer zullen jou container net wat anders maken dan de rest. De sticker is op maat en afmeting aan te passen naar jou eigen ideeën. En diverse combinaties mogelijk.

De container sticker is makkelijk aan te brengen en ook verwijderd worden zonder resten achter te laten. Je kunt zelf de maten en kleuren van deze sticker doorgeven zodat de sticker perfect bij jou past.

De combinatie voor 3 Container/Kliko huisnummer stickers wit: GFT, PLASTIC en REST afval,

1 x Cirkel RESTmet huisnummer
1 x Cirkel GFT afval met huisnummer
1 x Cirkel PLASTIC afval met huisnummer
3 x Sticker huisnummer.

De stickers zijn bestand tegen alle weersomstandigheden.De afmeting van de cirkel stickers zijn er in verschillende afmetingen en het losse huisnummer is 10 x 10 cm.

De container stickers worden in de kleur wit geleverd.

Onze kwaliteit

Doordat we zelf produceren zijn bij ons de lijnen kort en de kosten het laagst. We ontwerpen, controleren, produceren en verzenden alles zelf. Plak het biedt de hoogste kwaliteit door een team van gedreven specialisten.

Ondersteuning

Mocht er ondanks onze hoge kwaliteitseisen iets niet naar wens zijn, neem dan altijd direct per mail contact met ons op. Wij zorgen namelijk altijd voor een gepaste oplossing. Vanzelfsprekend krijgt u van ons volledige ondersteuning.

Wil je nog meer inspiratie opdoen voor mooie gepersonaliseerde cadeau’s, raamcirkels, naamborden,  muur- of raamstickers van PlakHet: Neem eens een kijkje op onze Facebookpagina, Instagram of Pinterest

Op alle ontwerpen en foto’s van Plak Het heerst auteursrecht. Het is zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Plak Het niet toegestaan, ontwerpen, informatie, beeldmateriaal en/of foto’s die worden verstrekt via www.plakhet.nl op enigerlei wijze te kopiëren of verspreiden

Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet worden geretourneerd.

Verzending

Nadat je bestelling bij ons binnen is starten we met het produceren van je container/kliko sticker. Je bestelling zal zo snel mogelijk worden verstuurd en zijn in de meeste gevallen tussen 3 en 5 werkdagen is huis. We verpakken je container/kliko sticker in een stevige brievenbusdoos vanaf 25 cm groot.

Verzendkosten zijn € 3,75 per bestelling voor een envelop of brievenbusdoos.

Plak het | containersticker | klikosticker | afvalsticker | GFT | REST | PMD | PLASTIC | Vuilcontainer sticker

 

 

Afmeting:

, , , ,

Soort:

Rest/GFT/plastic, Rest/GFT/PMD, Rest/GFT/papier, Rest/plastic/papier, GFT/plastic/papier, Rest/papier/GFT